AnnaKarina

AnnaKarina

(2)

Priser

Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver

Om AnnaKarina

-Hvad kan man forvente af min musikundervisning?

Det at undervise i klaver er noget, jeg brænder for. I min undervisning lægger jeg først og fremmest vægt på glæden ved musikken. Jeg går desuden meget op i at tilrettelægge undervisningen, så den passer til den enkelte elev. Min undervisning kan bestå af alt fra klassiske stykker til becifringsspil og fri improvisation. Jeg går meget op i en eksperimenterende og fri tilgang til musikken. Her finder jeg stor glæde i at eksperimentere med alle de uendelige måder, musik kan spilles på. Imitation spiller her en stor rolle. Her kan eleven imitere mit spil, men jeg kan også imitere elevens idéer.
Fri improvisation med musikfaglige elementer er noget, jeg har haft stor succes med i min undervisning. Her kan eleven improvisere over eksempelvis en skala. I min undervisning lægger jeg også vægt på konkrete ting såsom klaverteknik, hørelære og musikteori.
Til timen plejer jeg desuden at lave undervisningsvideoer, der beskriver den næste uges lektie. Jeg har gode erfaringer med dette, idet man godt glemme nogle af de ting, der er blevet sagt i timen.
Det vil være optimalt, hvis undervisningen foregår en gang om ugen. Dette er for at give eleven det bedste forløb med gode vaner og motivation. Hvis dette ikke er muligt, er jeg fleksibel overfor, hvordan undervisningen ellers kan tilrettelægges.

-Hvordan forgår opstarten for en ny elev?

Før første undervisningsgang, vil jeg gerne indgå i en samtale med eleven. Her kan vi blandt andet snakke om, hvad du som elev ønsker at lære og udvikle igennem vores forløb. Til samtalen finder vi også et tidspunkt for vores første time. Undervisningen vil foregå i Århus C, hvor du ville kunne få undervisning på et flygel.

-Min erfaring som underviser

I sommeren 2021 blev jeg ansat som klaverunderviser på Den Jyske Sangskole i Herning, hvor jeg underviser unge sangere i at spille klaver.
Jeg har flere års undervisningserfaring med privatelever. Jeg har undervist mange aldre og niveauer. De yngste elever har været omkring 10-årsalderen, og min ældste elev er 72. Jeg har undervist alt fra nybegyndere til videregående. Jeg tilbyder også fjernundervisning, hvor jeg inkorporerer mange af de undervisningsmetoder, jeg har beskrevet.

-Min professionelle baggrund

Jeg har studeret klassisk klaver på Det Jyske Musikkonservatorium siden 2018. Jeg har spillet til en masse koncerter, festivaler og masterclasses, og jeg nyder at spille både soloklaver, kammermusik og akkompagnement af sangere.

Hvis dette lyder som noget for dig, så må du meget gerne sende mig en besked. Jeg håber, vi ses!

Anbefalinger af AnnaKarina

5 (2)

Jens L.

Oprettet den 12/08/22

Jeg har været rigtig glad for Anna-Karinas anerkendende og motiverende stil, samt måden hun er rigtig god til at hjælpe en videre til næste udviklingstrin. Hendes stil har være rigtig brugbar for en som mig der er trinnet over komplet musikanalfabet.

Matthew F.

Oprettet den 15/06/22

God til at hjælpe en, der hvor man er. Anna-Karina er en meget inspirerende underviser.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 12 t. og 35 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 12 t. og 35 min.

Lignende undervisere

...