Anne S. S. N.

(1)

Om

Instrument
Klaver
Lokation
Online. Risskov. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
7 t. og 6 min.

Om Anne S. S. N.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

Grundlaget for min undervisning er altid, at eleven føler sig godt tilpas og synes, at det er sjovt at spille klaver. Derfor lægger jeg stor vægt på at finde det, som inspirerer den enkelte, og at give redskaber til at kunne udtrykke sig på klaveret. Vi arbejder fra begyndelsen med at skabe et godt fundament, både med hensyn til nodelæsning, klangbehandling, hørelære, teknik og teori, og vi taler sammen om mål og ønsker for undervisningen.


Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

I første lektion fortæller du lidt om dig selv og dine eventuelle erfaringer med musik og om din motivation for at gå til klaver. Vi taler om dine mål og ønsker til undervisningen, så jeg kan tilrettelægge forløbet bedst muligt.

For børn, som ikke har spillet klaver før, plejer jeg I første lektion at fortælle lidt om instrumentet, undersøge, hvordan det virker, og selvfølgelig gå i gang med at spille nogle små stykker.


Min erfaring som underviser

Jeg har flere års erfaring fra musikskoler og privatelever, hvor jeg primært har undervist børn og unge i alderen fire til 17 år men også har givet timer til elever på konservatorieniveau. Jeg er glad for både arbejdet med nybegynderen og den øvede og tilpasser altid undervisningen, så den passer til den enkelte.


Min professionelle baggrund

Jeg er uddannet bachelor fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, kandidat fra Robert Schumann Hochschule Düsseldorf og solist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med debut i marts 2020. Som udøvende musiker har jeg mange års erfaring med koncerter, indspilninger, kammermusik og optrædener med orkestre, herunder Aarhus og Aalborg symfoniorkestre.

Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8240 Risskov

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Anne S. S. N. 5

Lily

Oprettet den 06/05/22

Hun er tålmodig og sød.

Lignende undervisere

...