Anton

Anton

Anton

(1)

Om Anton

Om selve undervisningen

Som underviser tager jeg udgangspunkt i elevens behov. (Det ved jeg godt at de fleste skriver herinde), men jeg mener det. Det handler om at finde ind til det sted, hvor musikken løfter een op og giver den der eufori som næsten kun musik kan gøre det. 
Jeg har selv brugt mange år på at lære tekniske ting og har været enormt glad for det, men når det handler om selv at udøve - er det - for mig - ligegyldigt om vi øver arpeggioer og grundlæggende teknik eller om vi øver stykker/numre som du finder glæde i og ville ønske at kunne spille. Og når vi når et stykke hen ad vejen vil jeg også gerne bruge tid på at komponere/improvisere/skrive sange ud fra de redskaber der er blevet oparbejdet. Det synes jeg er en naturlig del af at spille musik og vil meget gerne viderebringe den glæde (Når altså lige de basale ting er på plads :)
Jeg ønsker jeg at lysten til at spille/øve er der og så er jeg sikker på at resten kommer naturligt.
Det skal være glæden og ønsket om at spille der driver undervisningen.
Genremæssigt er jeg bredt funderet. Jeg startede som 6-årig med en klassisk spillelærerinde, så faldt jeg over rockmusik, bevægede mig støt ind i jazzens forunderlige verden og brugte mange år på at dygtiggøre mig her, indtil jeg nu er landet et sted hvor, producerer pop og spiller en blanding mellem pop, jazz og rock, så mulighederne er mange, hvis du er interesseret.

Hvis du ønsker at undervisningen består af den rytmiske- og til dels klassiske undervisning - en række basale færdigheder (nodelæsning, fingerteknik, grundlæggende teori, som kræver tid og hård disciplin) - vil jeg forlange en smule af dig. Vi vil gennemgå en masse spændende musik som er skrevet netop for at oparbejde færdighederne stille og roligt.
Vi kan også spille numre. Måske er der et nummer du går og brænder inderligt for at spille? Det kan vi tale om og finde ud af hvad der passer til dine behov som elev.
Desværre er der - på trods at min tale ovenfor - uanset hvad dit ønske er at lære, nogle helt basale ting at begynde med (kendskab til tonerne, forståelse fo ). Det er desværre nødvendigt, men det plejer heldigvis gå hurtigere end man tror :)
Jeg forventer selvfølgelig at du har et klaver/guitar at øve på derhjemme og er du helt nybegynder, er det min erfaring at det hjælper at have nogle små 30 minutters rutiner dagligt i stedet for at marathon-øve enkelte dage - og at vi så mødes en fast dag om ugen. Er der længere fremme i dit spil og måske på vej til Skt. Annæ eller andet kan det være vi skal finde en mere fleksibel løsning. Uanset hvem du er, vil jeg gerne have en indledende samtale, så jeg kan spore mig ind på niveauet og vi sammen kan finde den mest praktiske løsning for hvor og hvordan undervisningen skal foregå.

Erfaring som Underviser
Jeg har erfaring som klaverunderviser helt tilbage fra Gråsten da jeg boede i Sønderborg indtil ca. 2013, men senest fra Rytmisk Center Vesterbro, KUBA på Østerbro og Pilegården i Brønshøj siden 2016 både som fastansat og vikar. Siden har jeg erhvervet mig som selvstændig privatunderviser og afholdt workshops på efterskoler, højskoler i kreativ sangskrivning. Men i klaver- og guitarundervisningen har mine elever har typisk været i alderen 9-20 år.
Jeg er en dygtig, forstående og tålmodig underviser, som selvfølgelig forventer at du gør dit bedste, men jeg har stor erfaring i at håndtere både frustrationerne der kan være forbundet, ved at skulle lære nye ting, men jeg brænder virkelig også for at se elever vokse og glædes ved nye færdigheder, kreativitet og indsigt.
Jeg har, ligeså længe jeg har spillet, set det som en naturlig del af dele af sin viden, sine erfaringer og det vil jeg også glæde mig til at gøre her.

Mig selv
Jeg er selv skolet på MGK, musikvidenskab på KU, men primært gennem min erfaring som aktiv musiker. Jeg har spillet mange mindre koncerter de sidste 10 år i både Paris, New York, men også været på danmarkstourneer, tysklandstourneer, norge, jylland og skal til foråret varme op på Trentemøllers tysklandstour med det band jeg for tiden spiller med.
Jeg er arbejdsom og flittig i mit eget musikalske virke og de orkestre og produktioner jeg arbejder med, men når jeg underviser er jeg 100% til stede i det. Derfor er jeg en god lærer for dig, hvis du har lyst til at give den et nøk og lære en masse på kort tid.

Min showcase-kanal kan ses her https://www.youtube.com/channel/UCD7xuTWah7tdTQWRav4BvGQ/videos

Jeg håber at høre fra dig :) Vh Anton

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Guitar

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Anton

5 (1)

Johan G.

Oprettet den 05/10/22

Anton er sindssygt dygtig og akkommoderer sig præcist til dine behov. Kæmpe anbefaling!

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 31 t. og 28 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2100 København Ø

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2000 Frederiksberg

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 31 t. og 28 min.

Lignende undervisere

...