Mød Antonio

Om

Instrument
Trommer (Trommesæt), Hørelære
Lokation
Ved elev. I øvelokale.

Om Antonio

Antonio Dayyani er en 22-årig trommeslager og musiker, der beskæftiger sig med en bred vifte af genrer fra jazz til latin til folk til funk til rock og tilbage igen.

Antonio har medvirket både live og i studiet med en masse projekter (Jon Norman, DAYYANI, Yellow Honey Dew, m.fl.), men er i dag mest aktiv med sit soloprojekt Antonio Dayyani (nordisk jazz), der har fået ros fra både anmeldere og radio.

Trods sin unge alder har Antonio mange års erfaring med undervisning i trommer, hørelære og sammenspil, og har desuden afsluttet MGK Ø i Aarhus.

Hvad kan du forvente?
Undervisning i trommer med Antonio er sjovt, kropsligt og MUSIKALSK.
Antonio gør meget brug af SSB (Sang, Spil og Bevægelse) som opvarmning/kropslig forståelse af det I arbejder med på sættet. Derudover kan I f.eks. lære fede numre og nye stilarter. I vil også øve teknik og rudiments, men kun for at kunne bruge det musikalsk og styrke din frihed på sættet. Dit niveau er underordnet, hvad end du aldrig har spillet før eller vil skærpes inden en MGK-optagelsesprøve.

Hørelære
Undervisning i hørelære handler om at træne det musikalske overblik, og her arbejdes der bl.a. med skalasang, teori og gehør. Det er sjovere end du tror!

Antonios mål som underviser er at gøre sine elever gladere og mere musikalske, så de bliver klar til at skabe smuk musik alene og sammen med andre. Han håber også selv på at blive klogere undervejs.

Første lektion
Til din første time med Antonio vil I se hinanden an, og han vil lære din musiksmag, styrker og udfordringer at kende. Som altid startes der ud med en god opvarmning.

Det er vigtigt for Antonio, at barrierer mellem elev og underviser hurtigt brydes ned, så intet er pinligt, mærkeligt eller forkert, når I har undervisning sammen.

Antonio's fremhævede kompetencer

God til børn med koncentrationsbesvær Underviser alle aldre Uddannet fra MGK

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

    I øvelokale

    2450 København SV

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...