Antonio

Antonio

Antonio

Om Antonio

Hej!

Jeg er trommeslager og musiker født i år 2000, og jeg beskæftiger mig med en bred vifte af genrer fra jazz til latin til folk til funk til rock og tilbage igen. For tiden er jeg mest aktiv med mit nordiske jazz-projekt Antonio Dayyani, hvor jeg både er trommeslager og komponerer musikken.

Jeg har mange års erfaring i at undervise folk i alle aldre i trommer, hørelære og sammenspil, selvom jeg ikke er den ældste trommeslager i kongeriget. Til gengæld har jeg et godt skud ung energi og en finger på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på danmarks og verdens musik- og trommescene. Jeg er desuden dimitteret fra MGK Ø i Aarhus i 2021.

Hvad kan du forvente?
Undervisning i trommer med mig er (forhåbentligt) sjovt, kropsligt og altid med musikken og den gode stemning i fokus. Jeg gør meget brug af SSB (Sang, Spil og Bevægelse) som opvarmning i mine timer, fordi ALT det seje vi spiller på sættet afhænger af vores grundlæggende kropslige sikkerhed og rytmeforståelse. Derudover kan vi f.eks. lære fede numre og nye stilarter, eller arbejde med teknik og rudiments. Dit niveau er underordnet, hvad end du aldrig har spillet før eller vil skærpes inden en MGK-optagelsesprøve, og du er mere end velkommen til selv at komme med inputs til det du gerne vil arbejde med i undervisningen.

Til dig, der overvejer at få undervsing i Teori/Hørelære
Undervisning i hørelære handler om at træne det musikalske overblik, og her arbejder vi bl.a. med skalasang, teori og gehør. Det er sjovere end du tror, og du vil med garanti meget hurtigt opleve en fremgang i din forståelse og genkendelse af musikalske fænomener!

Mit mål som underviser er at gøre mine elever gladere og mere musikalske, så de bliver klar til at gå ud i verden og skabe musik på egen hånd. Jeg håber også selv på at blive klogere undervejs :-)

Til vores første time vil vi se hinanden an, og jeg vil lære din musiksmag, styrker og udfordringer at kende. Som altid starter vi ud med en god opvarmning. Jeg bider ikke... tværtimod er det vigtigt for mig at du føler dig helt tryg og godt tilpas, når vi har undervisning sammen.

Priser

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer (Trommesæt), Hørelære

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Antonio's fremhævede kompetencer

God til børn med koncentrationsbesvær Underviser alle aldre Uddannet fra MGK

Det starter som regel her:

Undervisningssteder

  • Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

    I øvelokale

    2450 København SV

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Lignende undervisere

...