Aske Ø. K.

(2)

Mød Aske Ø. K.

Om

Instrument
Trommer, Ableton Live, Pro Tools, Musikproduktion, Komposition, Mixning
Lokation
Online. København V. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
21 t. og 58 min.

Om Aske Ø. K.

Hvad kan du forvente af min undervisning?

Jeg tager udgangspunkt i den enkelte elev og vil tilrettelægge et forløb alt efter elevens personlige musikalske ambitioner, behov og genrer præferencer. Jeg lægger vægt på, at undervisningen foregår i et hyggeligt og trygt miljø. Eleven skal kunne se fremskridt i kompetencer indenfor det underviste i et tempo, der passer den enkelte elev.

Eksempler på undervisningsforløb kunne være kreativ musikproduktion og komposition eller mix og mastering af egne numre.

Jeg underviser hovedsageligt i musikproduktion og komposition uanset alder og niveau. Lær blandt andet at mestre:
• De digitale musikprogrammer Ableton Live og Pro Tools
• Beats og loops til færdigt nummer
• Indspilning af vokal og musik
• Grundlæggende musikproduktion for begyndere
• Udvidet musikproduktion for de øvede
• Komposition: Arrangement, akkorder og grundlæggende musikteori.
• Musikproduktion som kreativt kompositionsværktøj.
• Sound design
• Mix og mastering

Derudover kan jeg også undervise dig i trommer og desuden klaver, guitar og bas på begynderniveau.

Min professionelle baggrund

Jeg startede min musiske karriere som trommeslager, mens jeg i dag er musikproducer, lyddesigner og artist i egen virksomhed, hvor jeg arbejder med lyddesign og musik til teater, film, reklamer, apps og virksomheders lydidentiteter. I den forbindelse har jeg blandt andet arbejdet for Ørsted, DanskDansk teater, Nordea, DR, R4DIO, 24syv, DBU, Haldor Topsøe og Novo Nordisk. Jeg er uddannet med en BA i musik og lyddesign til diverse medier fra Sonic College. Jeg har komponeret og produceret musik i stort set alle genrer: pop, R&B, hiphop, rock, punk, metal, elektronisk musik og optrådt som livemusiker i diverse projekter.

Hvordan foregår opstarten af din undervisning?

Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale, så jeg kan få en fornemmelse for dine personlige ambitioner og præferencer. Her vil jeg spørge ind til, hvad du gerne vil lære og særlige behov sådan, at jeg kan blive den bedste lærer for dig. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som kan foregå online, hjemme hos mig på Vesterbro i København eller i mit musikstudie på Nørrebro. I mit studie er der alt hvad man skal bruge: trommer, forstærkere, synthesizere, højtalere, PA anlæg osv.

Ved første lektion laver vi en fremadrettet plan for undervisningens indhold, struktur og hyppighed. Undervisningsplanen kan vi løbende opdatere, så den fortsat hjælper til at udvikle dine kompetencer. Undervejs vil jeg naturligvis komme med relevante forslag til nye områder, der med fordel kan udforskes.

Skriv mig gerne en besked, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Fra 432,00 DKK / 60 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  1720 København V

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Fra 432,00 DKK / 60 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Aske Ø. K. 5

Lida S.

Oprettet den 21/03/22

Jeg kan klart anbefale Aske som underviser. Jeg har fået en god, generel forståelse for mixing af lyd og føler mig langt mere hjemme i brugen af Ableton.

Paul A.

Oprettet den 21/01/23

Great teacher, who keeps into account the level of the student and doesn't hesitate to reiterate things that might not have been completely assimilated - would highly recommend! :)

Lignende undervisere

...