Astrid L.

Underviser i sang, sangskrivning, hørelære
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 22 t. og 14 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

2700 Brønshøj

I øvelokale

1620 København V

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 22 t. og 14 min.

Om Astrid L.

Alle mennesker har en unik stemme, og derfor søger Astrid, at møde den enkelte elev hvor han/hun er. I undervisningen med Astrid arbejdes der med støtte, klang og udtryk. Krop, stemme og mennesket bag hænger sammen, så der vil blive arbejdet med alle disse elementer i undervisningen.

Der arbejdes grundlæggende med at finde ind til den naturlige stemme, ved at åbne stemmen, åbne kroppen og slippe begrænsende spændinger.
Man skal ikke styre stemmen; man skal lære at bære den. Det skal føles ubesværet og rart at synge; sjovt og frisættende.

Undervisningen
Astrid underviser primært let øvede og øvede sangere i alderen 18 år og opefter.
Undervisningen bygger på en legende, lyttende og udforskende tilgang til stemmen – hellere end at finde ”den perfekte klang”. Dette fremmer sanglysten og kreativiteten samt det personlige udtryk, hvilket i sidste ende er det vigtigste overhovedet.

Astrid opfordrer elever til selv at tage deres del af ansvaret for processen, ved bl.a. selv at finde numre de har lyst til at arbejde med, samt at udvikle deres egen forståelse og fornemmelse, i forhold til hvad der kan forbedres og udvikles.

Konkret starter en typisk time med fysiske øvelser; vejrtrækning, afspænding og støtteøvelser, som efterfølges af forskellige sangøvelser. Derefter arbejders der med en sang eleven selv vælger som udgangspunkt for at forløse og åbne for stemmens kraft og udtryk.

Du skulle gerne efter en time med Astrid føle at din stemme er styrket, mere fri og ubesværet og kommet tættere på vej at finde dit helt eget udtryk.

Astrid kan primært undervise i dagtimerne mellem kl. 9:00-15:00 og mandag og torsdag aften.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder