Bellis L.

(2 anbefalinger)
Underviser i violin, musikteori, musikhistorie, nodelære
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 9 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

2400 København NV København NV

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 9 min.

Om Bellis L.

Jeg har spillet violin og beskæftiget mig med musik siden barnsben - på Steiner skolen, på Orkesterefterskolen, i gymnasiet, på MGK og på universitetet. Jeg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og jeg har erfaring med at undervise skolebørn og gymnasieelever i instrumentalundervisning, bl.a. igennem mit tidligere job som formidler/underviser på Musikmuseet (København).
Jeg elsker at formidle min viden og give det videre som jeg har lært. Udover violinundervisning kan jeg også undervise i musikteori.

Anbefalinger af Bellis L. 5

Oprettet den 22/02/22
Pany K.
Venlig, god med børn rolig tempo
Oprettet den 06/03/22
Kamilla J.
Bellis er rigtig dygtig til at lære fra sig. Altid positiv og smilende. Hun er rigtig dygtig og super professionel med børn. Min dreng er 8 og har lidt svært ved at holde fokus af og til men Bellis er super dygtig til at fange hans opmærksomhed. Han er vild med at gå til violin hos Bellis.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder