Benjamin A. N. L.

(2)

Om

Instrument
Klaver, Sang, Musikteori, Hørelære, Nodelære, Komposition, Sibelius
Lokation
Aarhus C. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
7 t. og 49 min.

Om Benjamin A. N. L.

Er du på udkig efter en musikunderviser, der forstår at kommunikere i øjenhøjde, at indgå i dialoger om undervisningen, at formidle skarpt men humørfuldt, og som har gode kvalifikationer og en enorm passion for at lære fra sig, behøver du ikke kigge længere.
——————

Hvad kan du forvente?
I min undervisning vil du opleve at være i centrum. Jeg arbejder særligt dialog- og elevorienteret, hvilket betyder, at du aldrig vil opleve kun at blive talt til og “belært”; i stedet er undervisningen fleksibel og vil være baseret på den dialog, vi har sammen, så du altid kan nyde en undervisning, der er skræddersyet til dine specifikke ønsker og behov. Det er vigtigt for mig, at du føler dig inviteret til at deltage, så jeg arbejder meget med at skabe trygge rammer, hvor der er plads til en proces, der er lige dele sjov og lærerig – på den måde får vi nemlig den mest frugtbare læringsproces.
——————

Hvad synes du er sjovest?
Når jeg sidder ved klaveret eller synger, er det fedeste for mig at udforske musikken i alle sine former. Det vil altså sige, at jeg spænder bredt genremæssigt, så vi kan arbejde med det, du har lyst til. Jeg har fra sammenspilssituationer dog mest erfaring med jazz, pop/rock og brugsklaver (f.eks. akkompagnement til fællessang).

Dit niveau er også underordnet; jeg har erfaring med at undervise i alle angivne instrumenter og discipliner på flere forskellige niveauer. Det betyder, at vi kan støbe en undervisning sammen, der hverken er for svær eller for nem, og som du vil opleve rykker dit niveau hurtigt. De specifikke elementer og teknikker, vi kommer til at arbejde med, afhænger på samme måde af instrumentet/disciplinen, du gerne vil lære, dit niveau samt dine ønsker og behov.
——————

Den første lektion
Selvom det efterhånden er tydeligt, er det stadig vigtigt at understrege: Hos mig modtager du ikke standardundervisning. Det er vigtigt, at du ikke går fra undervisningen med en følelse af, at hvem som helst kunne have deltaget, men i stedet at undervisningen er sammensat til lige nøjagtigt dig. Derfor er opstartslektionen supervæsentlig.

Til første lektion vil vi tale om dig, hvad du synes kunne være sjovt at lære, og hvor du musikalsk gerne vil bevæge dig henad. Det kan måske lyde skræmmende, men tro mig: Der er både plads til at tænke stort og småt. Derudover kommer jeg til at spørge ind til dit niveau, og hvis vi arbejder med et instrument, og hvis du har nogen erfaring, kan det også godt være, at jeg spørger, om ikke du vil spille eller synge en lille sang, du er fortrolig med. Årsagen er udelukkende at se, hvordan din kropsholdning, fingersætning, vejrtrækning osv. (alt afhængigt af instrument) er, og bedømme, om vi skal arbejde med noget af det. På baggrund af de ting, vi har snakket om, vil jeg støbe et undervisningsforløb sammen, som kan bringe dig derhen, hvor du vil.
——————

Min faglige og personlige baggrund
Jeg har en kandidatgrad i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Undervejs i studierne har jeg fokuseret på at dygtiggøre mig inden for formidlingen af musik og både teoretisk og praktisk musikundervisning og -pædagogik. Dertil har jeg på mit sidefag i spansk haft mit fokus rettet mod tværkulturel kommunikation, da jeg tror på, at undervisningen først bliver fuldstændig, hvis man forstår at tilpasse sin kommunikation til det unikke individ, man sidder overfor.

Professionelt har jeg under mine studier undervist flere privatelever. I 2017 var jeg desuden i praktik som underviser på et gymnasium. I dag arbejder jeg som musikunderviser i klaver, sang og kor både privat samt i aftenskole.

Musikken har fyldt alverden for mig hele mit liv – lige fra jeg som treårig begyndte at klimpre på klaveret i stuen til i dag, hvor jeg arbejder som musikunderviser. Jeg begyndte at modtage formel klaverundervisning som syvårig, tog sidenhen på musikefterskole og så på et alment gymnasium med musik som hovedfag. I 2013 begyndte jeg på Aarhus Universitet, hvorfra dimitterede i 2019.
——————

Jeg håber, du er interesseret i at vælge mig som din næste musikunderviser. Skriv gerne en besked til mig, hvis du har nogle spørgsmål, eller du har lyst til at høre mere – det er helt uforpligtende!

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8000 Aarhus C

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Benjamin A. N. L. 5

Jakob R.

Oprettet den 26/08/22

Fantastisk lærer. Super sød og super engageret. Han er god til at forklare de ting jeg ikke forstår. Generelt bare awesome!

Robin J.

Oprettet den 09/10/22

Er god til at forklare og er seriøst i sin undervisning.

Lignende undervisere

...