Birgit K.

Underviser i klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 7 t. og 4 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 7 t. og 4 min.

Om Birgit K.

Birgit er uddannet mag. art i musik fra Aarhus Universitet og og organist fra Vestervig Kirkemusikskole.
Hun startede med at spille klaver som 9-årig og modtog klaverundervisning på Herning Musikskole og siden hos daværende stadspianist, Teddy Teirup, i Herning, inden hun påbegyndte musikstudierne.
Birgit har fungeret som organist og organistvikar i en række kirker som f.eks. Christianskirken i Aarhus og Kristrup Kirke ved Randers. Musikken, med klaver- og orgelspil som det primære, har altid fyldt meget i hendes liv. Hun har mange års undervisningserfaring og har undervist børn, unge og voksne i alderen 6 til 75 år. Hun underviser både i klassisk og rytmisk klaverspil.

Udover det allervigtigste - nemlig glæden ved at spille musik - er det vigtigt for hende, at få bibragt eleverne indsigt i de fundamentale færdigheder, hvilket inkluderer et godt kendskab til tonerne, en god forståelse for rytme, en god håndstilling og kropsholdning Hun arbejder meget med, at hendes elever skal have en forståelse af at fortolke et stykke musik og bibringe det et musikalsk udtryk.

Undervisningen i klaver
Birgit underviser i klaver, for begyndere og øvede i alle aldersgrupper
I undervisningen indgår der blandt andet:
- Node- og rytmelærer
- Musikalsk udtryk
- Teknik og fingersætning
Birgit har undervist gymnasieelever med henblik på at søge om optagelse på MGK

Genre
Klassisk og rytmisk klaver

Første lektion
Den første lektion tager udgangspunkt i en samtale med eleven om vedkommendes niveau og om hvilken genre og stykker eleven har lyst til at spille.
Ud fra dette tilrettelægger Birgit undervisningen, der suppleres med teknik, skalaøvelser, harmonisering m.m. alt efter behov

Begyndere
Når Birgit underviser begyndere starter hun med det basale, d.v.s. at eleven får lært tangenterne at kende, lært at læse noder og rytmer, lært den rigtige håndstilling og kommer i gang med at spille små lette stykker.

Skriv en uforpligtende besked til Birgit hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder