Bo G. N.

(4 anbefalinger)
Underviser i klassisk sang, sang
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 22 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2200 København N

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 22 min.

Om Bo G. N.

Bo er uddannet med diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Keld Thaarup og Vagn Thordal.
Han har i løbet af sin karriere sunget flere større partier i opera, operetter og musicals, været ansat hos både DR og på Det Kgl Teater, de sidste mange år i Operakoret.

Bo har, ved siden af sin karriere som sanger, altid arbejdet som sangpædagog og har idag mere end 20 års erfaring som underviser. Han har undervist på mange forskellige niveauer fra ikke-øvede sangere til unge sangere med ambitioner om at søge på konservatoriet og musical-sangere med lyst til og brug for at lære mere om klassisk sangteknik. Med sin egen sanger-karriere i baggagen har Bo erfaring med også den sceniske/dramatiske del af arbejdet, og ved hvad det kræver at stå på en scene. Han har et stort repertoirekendskab og kan dermed også hjælpe dem, der har lidt større ambitioner med deres sang.

Undervisningen
Bo underviser i sang for begyndere, let øvede og øvede. I undervisningen kan der blandt andet indgå:
- Arbejde med stemme og krop
- Vejrtrækningsøvelser
- Formidling
- Indstudering (det at lære musikken)
- Forståelse af din egen stemme, muligheder og omfang

Alt efter behov og forventninger kan der arbejdes med interpretation og fremstilling – evt. scenisk.

Der vil blive lagt vægt på en sund tilgang til din stemme. Bos speciale er klassisk sang, men han kan også undervise i (klassisk) musical og vise-sang, og hjælpe dig hvis du har brug for at lære din stemme bedre at kende og bruger den professionelt f.eks som underviser, foredragsholder, skuespiller, dog som regel med udgangspunkt i sang. Du vil kunne få hjælp til f.eks optagelsesprøve på MGK, kirkemusikskolen, amatørkor med optagelsesprøve, evt optagelse på musikkonservatoriet eller skuespillerskolen.

Hos Bo er glæden ved sangen i højsædet. Det er vigtigt for ham at opbygge tillid til eleven, og I vil løbende afstemme forventninger og målsætninger for undervisningen.

Den første undervisningstime vil starte med en samtale om undervisningen, hvorfor du vil have sangundervisning og hvad du håber at få ud af det. I vil lave nogle forskellige øvelser og du vil blive bedt om at medbringe en sang. Hvis du har særlige ambitioner med din sang skal du være indstillet på, at der kan blive tale om en vis forberedelse hjemmefra fra gang til gang.

Skriv en uforpligtende besked til Bo, hvis du er interesseret, eller har spørgsmål

Anbefalinger af Bo G. N. 5

Oprettet den 07/05/20
Marianne K.
Bo er den bedste! Man er altid gladere efter en time sammen med ham.
Oprettet den 25/08/20
Martin M.
Bo er en ekstremt erfaren og tålmodig underviser, der er god til at udfordre en samtidig med det stadig bliver en behagelig oplevelse. Kan klart anbefales.
Oprettet den 05/04/22
Christoffer M.
Bo er en utrolig dygtig underviser, der er god til at holde mig på den rette teknik når jeg begynder at lede mig self på afveje. Og så er det altid hyggeligt at være til undervisning hos ham :)
Oprettet den 09/03/18
Edvard Myhre
Svært tålmodig, entusiastisk og hyggelig sangundervisning

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder