Bruno S.

Certificeret underviser i: Violin, Bratsch

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Violin, Bratsch

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 0 t. og 20 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
5000 Odense C

Tilbyder også online undervisning.

Om Bruno S.

Bruno Sanches har erfaring med at undervise både begyndere og øvede fra 6 til 70 år. I sin undervisning tager han udgangspunkt i den enkelte elev, dennes niveau, ambitioner og musiksmag, og hans mål er at have en god tid med eleven hver gang.

Uddannelse og erfaring
I sommeren 2013 blev Bruno bachelor ved Brasiliansk Musikkonservatorium som klassisk musiker med hovedfaget bratsch. Han færdiggjorde i juni 2016 sin kandidatuddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium - med højeste karakter i instrumentalpædagogik.

Bruno har spillet i mange professionelle orkestre i Denmark og Brasilien, herunder til opera og ballet. Efter at have spillet bratsch i et kammerorkester på Syddansk Musikkonservatorium fortsatte han på Carl Nielsen Akademi, hvor han samarbejdede med Odense Symfoniorkester. Han har desuden været instruktør i Fredericia Byorkester i 2 år og violinlærer på Fænøsund Friskole.

Første lektion:
Hver elev er unik, så det skal første lektion også være!
For begyndere vil de basale tekniske ting blive introduceret, og mange lærerige materialer vil blive anvendt i den videre undervisning.

For små børn vil der også blive fokuseret på de basale tekniske ting, men på en sjov og legende måde, så de vil komme til at holde af at spille musik!

For lettere øvede elever vil der blive fokuseret på at finde ud af, hvor langt de er, og hvilken retning der skal arbejdes videre ud fra.

Hos de øvede elever vil Bruno iagttage elevens spillestil og tage udgangspunkt i de muligheder for forbedring, der er.
Derudover vil timen blive brugt på at lære hinanden bedre at kende.

  •  Bruno S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Bruno S.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Bruno S.

Anne Marie Bruus Nielsen
Bruno Sanches er god til med det samme at iagttage, hvor elevens spil har svage punkter og trænger til forbedring. Jeg har spillet i mange år og har haft stor glæde af Brunos anvisninger. Jeg begyndte at spille violin for ca. 30 år siden og startede til undervisning efter at have holdt pause i ca. 15 år. Efter få lektioner hos Bruno var mine færdigheder blevet genoplivet, så jeg faktisk nu spiller som én der har spillet i 15 år – uden pause. Som voksen elev har jeg været glad for at undervisningen hos Bruno er meget dialogbaseret; jeg får ikke bare at vide hvad jeg skal, men bliver også spurgt hvad jeg synes. Samtidig med at Bruno er meget høflig og korrekt, er han virkelig sød og sjov at være sammen med. Hos Bruno keder man sig aldrig!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Bruno's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler