Buster B.

(2 anbefalinger)
Underviser i guitar, musikteori, musikproduktion, djembe, logic, bas, klaver, percussion, hørelære
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 7 t. og 2 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

8000 Aarhus C

8000 Aarhus C

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 7 t. og 2 min.

Om Buster B.

Buster er uddannet kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium på linjen Rytmisk Musik & Bevægelse, med guitar som hovedinstrument. Han har undervist i guitar de sidste 10 år og har haft elever i alderen 6-64 år.

Undervisning i guitar
Buster underviser alle uanset niveau og alder, alt fra nybegynderen til MGK- eller konservatorieansøgere. Han er åben over de fleste genrer, og har dyrket Rock, Blues, R&B, Soul, Jazz, Fusion, Funk, Reggae og Verdensmusik.

Undervisning i djembe
Siden 6 årsalderen har han spillet djembe, og han har undervist i det de sidste 4 år, hvor han har haft elever i alderen 15-30 år.
Også her underviser han alle uanset niveau, alder og genre - dog primært i traditionel vestafrikansk musik.

Første lektion
For Buster er det vigtigt at få snakket med eleven og lavet en forventningsafstemning; hvad søger eleven? Har eleven et bestemt mål med undervisningen? Hvilken musik lytter eleven selv til? mv.
Buster baserer altid sin undervisning på den enkeltes elevs behov og evner. Han går meget op i at den enkelte elev føler sig hørt, og føler sig tilpas med både repertoire og undervisningsform. Derudover går han meget op i at skabe et afslappet forum, hvor eleven kan slå sig løs og udforske musikken - Det skal være sjovt at lære!

Anbefalinger af Buster B. 5

Oprettet den 11/10/19
Amin
Jeg er meget glade og meget stolt af min lærer Buster B. Han har lært mig at spille guitar på en effektiv måde. Han er super god, struktureret og målrettet til at lære mig at spille guitar i mit eget tempo, brug tid på at lære at skifte mellem akkorder. Derfor vil jeg helt klart anbefale Buster som træner til alle som spiller på et lidt højere niveau og gerne vil opnå store resultater over tid.
Oprettet den 06/02/22
Johannes E. G.
støbte undervisningen omkring hvad mine mål var med guitaren, hjalp med at udvikle de mål og var ellers altid hyggelig at hænge ud med til timerne

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder