Camilla F.

Certificeret underviser i Klaver, Sang, Guitar, Musikteori, Bas

Tilbyder også online undervisning

Certificeret underviser i Klaver, Sang, Guitar, Musikteori, Bas

Tilbyder også online undervisning
Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
8850 Bjerringbro

Hos elev

I øvelokale:
8800 Viborg
8860 Ulstrup
8840 Rødkærsbro
8870 Langaa

Tilbyder også online undervisning

Om Camilla F.

Camilla har spillet musik i mange år med klaver og sang som hovedinstrumenter, og er uddannet i musik fra universitetet. Camilla søger hele tiden at udvikle sig selv, så hun kan tilbyde den bedst mulige undervisning.

Camilla har erfaring både med rytmisk og klassisk klaver, performance med band samt solo. Hun har yderligere stor erfaring indenfor musikteknologi og musikteori.
Camilla er specielt god til nybegyndere.

Om Undervisningen
Camilla underviser børn ned til 6 års alderen, nybegyndere og let øvede. Camilla underviser både på dansk og på engelsk.

Klaver
I løbet af undervisningen gennemgår I både becifringsspil, akkompagnement og klassisk klaver. Variationen heraf hjælper til både at øge elevens tekniske kunnen samt teoretiske viden. Teori og praksis går hånd i hånd. Undervisningen bygger på at man bliver en god praktiker ved at forstå teorien bag, og forstår teorien bedre ved at bruge den i praksis.

Sang
I løbet af undervisningen arbejdes der med opvarmning og forskellige tekniker, der kan hjælpe eleven med at synge svære passager. Eleven vælger sangen der skal arbejdes med, da det er vigtigt at eleven kan lide at synge sangen. I kommer derudover også til at arbejde med mikrofonteknik.

Bemærk at sangundervisning kun tilbydes til rytmisk sang.

Sang
Til den første lektion bliver eleven bedt om at vælge en sang, som han/hun ønsker at synge. Sangvalget skal sendes til Camilla senest 3 dage før lektionen.
I lektionen vil I først og fremmest arbejde med en grundig opvarmning og udforske elevens stemme. Derudover vil I også bruge tid på at diskuterer niveau, ambitioner og ønsker til undervisningen.

Musikteori
Camilla tilbyder undervisning i almen musikteori, uanset hvilket formål det har.
Om du ønsker at søge ind på universitetet, på konservatoriet, mangler lektiehjælp, eller bare vil have en større forståelse for musik, hjælper Camilla dig meget gerne med at nå dine mål.

Guitar
Camilla udbyder også guitarundervisning til nybegyndere, men ikke til øvede. Til guitarundervisning skal eleven selv medbringe egen guitar. Du vil i undervisningen lære om akkorder, tabs og rytme.

Bas
Camilla tilbyder som noget nyt undervisning i bas til nybegyndere. Her vil I snakke om bassen generelt, bassens funktion, samt lære at spille efter noder og tabs.
Eleven skal selv medbringe egen bas

Genrer
Klaver
Pop, rock, klassisk
Sang
Pop, rock, blues

Første lektion:
Klaver:
I den første lektion skal du forvente at der bruges lidt tid på at lære hinanden at kende. Camilla skal have skabt en føling for eleven, dennes niveau, ambitioner og ønsker.

Særligt for begyndere
Camilla har stor erfaring med nybegyndere, og størstedelen af hendes elever er kommet til hende som nybegyndere.

  • Se video her!
  •  Camilla F. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Camilla F.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Camilla F.

4.5 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Per M.
Meget kompetent ,venlig og professionel
Jakob A. M.
Camilla samarbejder med en ung STU elev, der er i forløb i Væksthuset. Jeg får kun roser og gode ord omkring Camilla fra STU elev i Væksthuset. Hun er dygtig, rummelighed og forstående og god til at lære fra sig. Derudover er hun god til at give besked og samarbejde ift. koordinering. Jeg kan kun anbefale Camilla til andre.
Kamilla M. N.
Rigtig god, Camillas ro og tålmodighed passer perfekt til mig. Hendes professionelle undervisning har allerede nu fået mig længere end jeg havde forventet.
Steffan H.
ringer du

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Camilla's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler