Charlotte L.

(1 anbefaling)
Underviser i rytmisk sang, klaver, musikteori, hørelære
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 8 t. og 28 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

6700 Esbjerg

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 8 t. og 28 min.

Om Charlotte L.

Hvad kan du forvente af undervisning med mig?

Det vigtigste for mig er glæden ved at synge og spille. For at holde liv i glæden er det vigtigt at udforske musikkens univers og spore sig ind på en vej, som motiverer dig. Genremæssigt er jeg åben for at undervise i teknikker indenfor en bred vifte af genrer – både rock, pop, jazz, soul og folk. Det er op til dig, hvad du foretrækker og finder som din musikalske vej.

Når jeg underviser i sang lægger jeg vægt på at lave øvelser for krop og stemme, da jeg mener, at det er vigtigt at mærke sin vejrtrækning, jordforbindelse, lyd (etc.) for at kunne forstå sit instrument. Jeg håber, at du er frisk på at udforske dit instrument og se mulighederne, der ligger gemt.

Som din klaverlærer lægger jeg vægt på, at du kommer til at forstå systemet og teorien bag instrumentet. Samtidig fokuserer jeg på din teknik – at du sidder godt og at hænderne har den rigtige placering. Det vil jeg supplere med sjove øvelser og stykker, som udforsker en mere legende tilgang. Undervejs vil jeg lytte, se og justere, så undervisningen passer til lige præcis dig.

Min erfaring som underviser:

Under min igangværende studietid på konservatoriet har jeg løbende haft soloelever i sang og klaver, både på begynder- og viderekomne niveau. Før det var jeg musikunderviser på to forskellige efterskoler.
Ved siden af mit studie på konservatoriet er jeg korleder for to voksenkor og et børnekor.

Min professionelle baggrund:

2012-2015: Bachelor i Musikvidenskab.

2017-2020: Bachelor fra Syddansk Musikkonservarium: Folkemusiker og Musikpædagogisk Udvikler.

Gennem mit studie på konservatoriet har jeg med mine medstuderende på Folkekons været på to årlige turnéer, som har givet mig god erfaring med performance og forskellige koncertformater.

Som musiker og sanger har jeg erfaring fra min duo SKÅR, hvor jeg skriver melodier til digte af Tove Ditlevsen.

Anbefalinger af Charlotte L.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Jacob B. P.
Charlotte er god til at gøre undervisningen til en god oplevelse hun giver sig god til til den enkelte elev . Min søn udvikler sit spil fra gang til gang. Vi vil helt klart anbefale Charlotte som underviser

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder