Chris F. R.

Underviser i trommer (trommesæt), sammenspil, rytmelære, musikproduktion, logic, ableton live
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 7 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

8000 Aarhus C

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 7 min.

Om Chris F. R.

Jeg elsker at kunne inspirere mine elever, og så er det sådan set ligegyldigt hvad niveauet er, om det er MGK eller en begynder elev. Det vigtige for mig er at eleven er motiveret og har lyst til at lære og spille, hvilket kræver at han/hun øver sig der hjemme.
Når jeg underviser prøver jeg på at tænke ud af boksen, og bruge fx elektroniske redskaber til at hjælpe eleven med at lære de "tørre" tekniske ting på en mere legende måde. Og så er det vigtigt for mig at det materiale eleven får, er noget han/hun brænder for at lære, eller kan se mening i at skulle lære.

Jeg dyrker selv super meget trommesæt, og alt rytmik jeg kan komme i nærheden af. Derudover bruger jeg meget tid på at spille synthesizer bas og trommer på samme tid, hvilken har vækket en stor interesse indenfor den elektroniske verden og det at kunne manipulere et akustisk trommesæt lyd i en ny retning.
Det giver også mulighed for at kunne jamme med eleven, og loope forskellige ting og på den måde skabe/komponere et nummer sammen.

Jeg har mulighed for at undervise andre steder end kun Århus, hvis det er nødvendigt, og hvis det giver mening.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder