Christian F.

Om

Instrument
Guitar, Guitar for piger, Musikteori, Bas
Lokation
Online. Østre Havn. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
0 t. og 46 min.

Om Christian F.

Om undervisningen:
Det er vigtigst for mig, at det er sjovt at spille musik. Jeg lægger derfor stor vægt på at arbejde med emner og genrer som du synes er spændene og sjove at spille. Om undervisningen skal foregå på akustisk eller elektrisk guitar er op til dig. Jeg kan undervise i teori, skalaer, akkorder, improvisation, teknik, guitarlyd osv.
Personligt har jeg selv dyrket næsten alle tænkelige genre og teknikker. Genrer jeg har beskæftiget mig mest med, er Pop, Blues, Rock, Funk og soul genrerne.

Det praktiske:
Til din første lektion vil jeg bruge tiden på at lære dig og dit musikalske niveau at kende. Jeg vil hjælpe dig med at finde ud af hvilke genrer du synes er fede, og så tilrettelægger vi undervisningen efter dine behov og mål. Undervisningen forgår i et lokale på Det Jyske Musikkonservatorium eller privat i mit hjem, og jeg forventer, med mindre andet er aftalt, at du har dit eget instrument med til undervisningen.

Professionel erfaring:
Til daglig studerer jeg på Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har undervist elever privat gennem de sidste 3 år i alderen 10 - 18 på "begynder" til "let øvet" niveau. Ved siden af det spiller jeg både koncerter og studieindspilninger.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  9000 Østre Havn

  I øvelokale

  9000 Aalborg Centrum

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...