Christian F.

Underviser i guitar, guitar for piger, musikteori, bas
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 1 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

9000 Østre Havn

I øvelokale

9000 Aalborg Centrum

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 1 min.

Om Christian F.

Om undervisningen:
Det er vigtigst for mig, at det er sjovt at spille musik. Jeg lægger derfor stor vægt på at arbejde med emner og genrer som du synes er spændene og sjove at spille. Om undervisningen skal foregå på akustisk eller elektrisk guitar er op til dig. Jeg kan undervise i teori, skalaer, akkorder, improvisation, teknik, guitarlyd osv.
Personligt har jeg selv dyrket næsten alle tænkelige genre og teknikker. Genrer jeg har beskæftiget mig mest med, er Pop, Blues, Rock, Funk og soul genrerne.

Det praktiske:
Til din første lektion vil jeg bruge tiden på at lære dig og dit musikalske niveau at kende. Jeg vil hjælpe dig med at finde ud af hvilke genrer du synes er fede, og så tilrettelægger vi undervisningen efter dine behov og mål. Undervisningen forgår i et lokale på Det Jyske Musikkonservatorium eller privat i mit hjem, og jeg forventer, med mindre andet er aftalt, at du har dit eget instrument med til undervisningen.

Professionel erfaring:
Til daglig studerer jeg på Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har undervist elever privat gennem de sidste 3 år i alderen 10 - 18 på "begynder" til "let øvet" niveau. Ved siden af det spiller jeg både koncerter og studieindspilninger.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder