Christine G.

Christine G. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Christine G.

Christine er uddannet fra Musikkonservatoriet i Lausanne/Schweiz med bratsch som hovedinstrument. Hun har undervist både i privat regi og på musikskoler i over 20 år og har således mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne i alle aldre og på alle niveauer. Ved siden af undervisningen er Christine også aktiv som orkestermusiker og kammermusiker.

Undervisning i violin og bratsch
Christine underviser i violin og bratsch for både begyndere og øvede i alle aldre. I undervisningen arbejdes der blandt andet med :
- God og afspændt holdning
- Grundlæggende bue- og venstrehåndsteknikker
- Klang, intonation og musikalsk udtryk
- Nodelæsning
- Rytmeøvelser
- Sammenspil mellem elev og lærer
- Musikalske lege for de yngre elever
- Musikteori og musikhistorie efter lyst og behov
Glæde ved læreprocessen hos eleven er altid en af Christines primære fokus. Der lægges endvidere vægt på en god stemning under lektionerne og et tillidsfuldt forhold mellem lærer og elev.

Christine underviser på dansk, fransk, engelsk og tysk.

Genrer
Primært klassisk musik, men andre genrer som folkemusik, filmmusik, rytmisk musik kan også indgå i undervisningen, alt efter elevens ønsker og evner.

Første lektion
Den første lektion vil blive brugt for at lære hinanden at kende. Christine og eleven vil tage en snak om elevens forudsætninger, forventninger og ønsker. Derfra vil der udarbejdes en plan for undervisningen.
Det er selvfølgelig en forudsætning, at eleven har sit instrument med til første lektion, for at undervisningen kan gå i gang. Christine står gerne til rådighed med vejledning, hvis eleven skulle ønske at købe eller leje et instrument. Det anbefales ikke at købe en violin/bratsch på egen hånd.

Begyndere
Til begyndere på violin skal der medregnes køb af en violinbog.

Lignende undervisere

...