Christopher R. F. A.

Underviser i trommer
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 44 t. og 47 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 44 t. og 47 min.

Om Christopher R. F. A.

Christopher er uddannet udøvende musiker fra Berklee College of Music hvor hans fokus var trommesæt. Han er bla. blevet undervist af Terri Lyne Carrington, Billy Kilson og Bob Gullotti. Derudover har han taget enkeltundervisning udenfor skolen med Lee Pearson II, Nate Smith, John Riley og Kenny Washington. Han har spillet på Copenhagen Jazz Festival 2014, 2015 og 2016, flere gigs rundt omkring i København på cafeer og til private arrangementer som blandt andet inkluderer, at han spillede for den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

Undervisningen i trommer
Han underviser i trommesæt for både begyndere og øvede i alle aldre, hvor han har en del forskellige øvelser, hvor han benytter sig af velkendte trommebøger, men det skal heller ikke kun handle om bøgerne. Der skal også være plads til at snakke om musikken og trommeslagerne bag de genrer, der ønskes fokus omkring. I trommeundervisningen indgår blandt andet:
- Læring om teknik
- Koordinationsøvelser
- Repertoirelære
- Brushes

Genre
Han underviser med hovedfokus på Jazz, Funk, Hiphop, Rock, Pop og en smule Latin.

Første lektion
Han tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Han går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer.

"Christopher underviser vores dreng Walter (på 6 år) i trommer. Han er utrolig sød og god til at give sig tid, så Walter kan lytte og lære. Walter har allerede lært en masse nye ting, og glæder sig til hver undervisningstime med Christopher. Alle anbefalinger herfra." Anne, mor til Walter, som er elev hos Christopher.

Skriv en uforpligtende besked til Christopher, hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anbefalinger af Christopher R. F. A.

Susan Bjerregaard Nielsen
Jeg er nybegynder, 12 år gammel. Christopher er en rigtig god lærer; god til at lære mig teknik og grundrytmer som vi hurtigt fik kombineret til groves. Han er motiverende og giver en god opmundring. Det er sjovt at gå til trommer hos Christopher.
Anne Hjorth
Min varmeste anbefaling får Christopher pga den måde, han møder sin elev (mig) på. Med indsigt, respekt og forståelse får han på sin rolige måde hurtigt fornemmet, hvilken måde man bedst modtager undervisningen på. Glæden, når man lykkes, er på begges sider. Og tænk, jeg havde så mange sommerfugle i maven til min første time - jeg havde jo bare en drøm om at skulle lære at spille lidt på trommer. Og så er man så heldig, at få sådan en underviser som Christopher
Christian Schou Vestergaard
Christopher er en super fed lærer, meget nede på jorden, nem at snakke med, og rigtig god til at lære fra sig. Har på intet tidspunkt i mit undervisningsforløb følt mig usikker eller truffet, og det, synes jeg, er uundværligt for en lærer. De varmeste anbefalinger herfra!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder