Christopher

Christopher

Priser

Fra 185,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer

Om Christopher

PS: Har kun mulighed for at undervise hos elev for tiden. Derudover tager jeg kørselsgebyr afhængig af hvor elev bor

Christopher er uddannet udøvende musiker fra Berklee College of Music hvor hans fokus var trommesæt. Han er bla. blevet undervist af Terri Lyne Carrington, Billy Kilson og Bob Gullotti. Derudover har han taget enkeltundervisning udenfor skolen med Lee Pearson II, Nate Smith, John Riley og Kenny Washington. Han har spillet på Copenhagen Jazz Festival 2014, 2015 og 2016, flere gigs rundt omkring i København på cafeer og til private arrangementer som blandt andet inkluderer, at han spillede for den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

Undervisningen i trommer
Han underviser i trommesæt for både begyndere og øvede i alle aldre, hvor han har en del forskellige øvelser, hvor han benytter sig af velkendte trommebøger, men det skal heller ikke kun handle om bøgerne. Der skal også være plads til at snakke om musikken og trommeslagerne bag de genrer, der ønskes fokus omkring. I trommeundervisningen indgår blandt andet:
- Læring om teknik
- Koordinationsøvelser
- Repertoirelære
- Brushes

Genre
Han underviser med hovedfokus på Jazz, Funk, Hiphop, Rock, Pop og en smule Latin.

Første lektion
Han tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Han går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer.

"Christopher underviser vores dreng Walter (på 6 år) i trommer. Han er utrolig sød og god til at give sig tid, så Walter kan lytte og lære. Walter har allerede lært en masse nye ting, og glæder sig til hver undervisningstime med Christopher. Alle anbefalinger herfra." Anne, mor til Walter, som er elev hos Christopher.

Skriv en uforpligtende besked til Christopher, hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anbefalinger af Christopher

Christian Schou Vestergaard

Oprettet den 25/01/17

Christopher er en super fed lærer, meget nede på jorden, nem at snakke med, og rigtig god til at lære fra sig. Har på intet tidspunkt i mit undervisningsforløb følt mig usikker eller truffet, og det, synes jeg, er uundværligt for en lærer. De varmeste anbefalinger herfra!

Anne Hjorth

Oprettet den 30/07/17

Min varmeste anbefaling får Christopher pga den måde, han møder sin elev (mig) på. Med indsigt, respekt og forståelse får han på sin rolige måde hurtigt fornemmet, hvilken måde man bedst modtager undervisningen på. Glæden, når man lykkes, er på begges sider. Og tænk, jeg havde så mange sommerfugle i maven til min første time - jeg havde jo bare en drøm om at skulle lære at spille lidt på trommer. Og så er man så heldig, at få sådan en underviser som Christopher

Susan Bjerregaard Nielsen

Oprettet den 11/09/17

Jeg er nybegynder, 12 år gammel. Christopher er en rigtig god lærer; god til at lære mig teknik og grundrytmer som vi hurtigt fik kombineret til groves. Han er motiverende og giver en god opmundring. Det er sjovt at gå til trommer hos Christopher.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 35 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 35 min.

Lignende undervisere

...