Chris C.

Underviser i sang, musikteori, hørelære
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 5 t. og 34 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

2200 København N

2300 København S

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 5 t. og 34 min.

Om Chris C.

Chris er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har mange års erfaring i at undervise både begyndere samt mere øvede sangere. Ud over det har han sunget i kor i 15 + år, gået på musikefterskole som ung fyr, haft musik på A-niveau i gymnasiet, og studeret sang i ét år på MGK i Kolding inden han kom ind på musikkonservatoriet i en alder af 19 år.

Undervisning i sang
Chris underviser i solosang, og har hovedsaglig erfaring i at undervise teenagere og voksne på både begynder- og øvet niveau. I sangundervisning indgår blandt andet:
- Vokale øvelser til sundere sangteknik
- Fysiske opvarmningsøvelser og stræk til en bedre sangkrop
- Musikalsk udtryk
- Tekstudtale, særligt engelsk

Undervisning i musikteori/ hørelære
Chris besidder en stor musikteoretisk viden, og derudover absolut gehør, så har du problemer med hørelære eller teori, er Chris manden, der kan hjælpe dig! Da han har gået på både MGK og musikkonservatoriet, har han også kendskab til de praktiske prøver til begge steder.

Genrer
Chris er erfaren i en bred række genrer, herunder rock, pop, soul og funk.

Første lektion
Som ny elev vil Chris først og fremmest lade eleven fortælle, hvad deres mål med sangundervisning er. Derudover må eleven meget gerne have medbragt en valgfri sang, så Chris kan høre, hvordan eleven synger.

Begyndere
Til første lektion vil Chris hjælpe dig med at finde et godt udgangspunkt til undervisningen, samt sørge for at eleven føler sig tryg i situationen. Chris har flere gange prøvet at undervise folk uden nogen sangerfaring.

Skriv en uforpligtende besked til Chris hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder