Cipa M. P.

Certificeret underviser i Sangskrivning, Sang

Certificeret underviser i Sangskrivning, Sang

Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2400 København NV

I øvelokale:
2200 København N

Om Cipa M. P.

Cipa er uddannet musikunderviser fra Musikvidenskab på Københavns Universitet og har derudover en specialiseret sanglærer uddannelse fra Anne Rosing’s Institut som fokuserer på ”Rehabilitering af tale- og sangstemmen”. Cipa har flere års erfaring med sangundervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre.

Cipa har et indgående kendskab til kroppens og stemmens anatomi og kan derfor gå ind og massere og afspænde struben, kæben og de forskellige andre vigtige kropsdele der indgår i sang. Cipa arbejder efter Anne Rosings principper om at finde ind til kernestemmen og skabe det bedste fundament for sangerkroppen.

Undervisningen i sang
Cipa underviser i solosang for både begyndere og øvede i alderen 15 og opefter, og i sangundervisningen indgår blandt andet:
- Tekstarbejde/fortolkning
- Sangerkrops øvelser (herunder arbejdes med kompensatoriske spændinger, støtteteknik, vejrtrækning, kropsholdning)
- Improvisation
- Node - og rytmeøvelser
- Sangskrivning hvor der arbejdes med tekstskrivning, melodi idéer og becifringer

Genre
Cipa underviser for det meste i rytmisk sang men hvis det handler om rehabilitering af sangstemmen arbejder hun indenfor alle genrer.

Første lektion
Det er vigtigt for Cipa, at den enkelte elev er i fokus og sætter dagsordenen sammen med hende og at der er fokus på at det skal være sjovt samtidigt med at det er udfordrende.

Skriv en uforpligtende besked til Cipa hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Cipa M. P.

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Ana Ghafoor
Cipa er en af de bedste undervisere, som jeg nogensinde har haft. Ikke alene er hun kanon dygtig til at undervise i sang, men hendes varme personlighed og opmuntrende tilgang til undervisningen, har gjort en kæmpe forskel for mig. Det har været meget grænseoverskridende for mig at skulle bruge min stemme i sang, og uden Cipa havde jeg ikke vundet den kamp. Hun gør det at skulle synge til en positiv oplevelse hver eneste gang. Hun er fantastisk til at skabe et trygt rum. Hun giver sig tid til samtale inden undervisningen og efter undervisningen, hvilket skaber nogle personlige rammer, hvor jeg som elev ser hende som menneske og ikke kun en professionel underviser.
Sham M. G.
Vanvittig god til at tage udgangspunkt i hvor man er og tage en med ud over kanten for ens aktuelle stå sted så man rykker sig / udfolder sit potentiale mere og mere!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Cipa's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler