Clara Birch

Certificeret underviser i Sang

Certificeret underviser i Sang

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos elev

I øvelokale:
2500 Valby

Om Clara Birch

Clara er 28 år og uddannet musikunderviser ved Musikvidenskab på Københavns Universitet. Derudover er hun ved at efteruddanne sig i sangstemmen på Anne Rosing Instituttet.
Clara har flere års erfaring med undervisning i kor og solosang. Hun har undervist både børn, unge og voksne (fra 6-75 år).

Clara har i øjeblikket kun ledige tider om formiddagen

Undervisningen i sang
Clara underviser i sang for alle aldre, og for både begyndere og øvede. Sangundervisningen tager udgangspunkt i Anne Rosing-metoden, som har et stærkt fokus på sammenhængen mellem krop og stemme. I undervisningen vil der blandt andet blive arbejdet med:
-Fysiske øvelser der smidiggør og styrker sangermusklerne.
- Støtte- og vejrtrækningsøvelser
- Personligt/musikalsk udtryk
- Manuel behandling af krop og strube, der afhjælper eventuelle spændinger - Improvisation

Genre
Clara underviser i de fleste genrer inden for rytmisk sang.

Første lektion
Clara tager altid udgangspunkt i elevens ønsker og behov. Det er vigtigt for Clara at få skabt en tryg og tillidsfuld atmosfære, som hun og eleven sammen kan arbejde i. Eleven skal altid føle sig godt tilpas med både repertoire og undervisningsform.
Derfor indledes den første lektion med en stille og rolig samtale, hvor I taler om dine ønsker. Derefter vil I lave lidt opvarmning, hvorefter I vil synge en sang som du selv har valgt.

Begyndere
Er du nybegynder, skal Clara nok tage ekstra godt hånd om dig. Den første lektion indledes med en stille og rolig samtale om dine behov og ønsker. Herefter varmer I sammen op og synger en sang.

Skriv en uforpligtende besked til Clara, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Clara Birch

5 Gennemsnit baseret på 3 anbefalinger

Susan Scheppan
Clara har nu undervist vores syvårige datter Selma i sang i ca 6 måneder, og i den tid har Selma fået mere selvtillid. Hun tør nu i langt højere grad end før bruge sin stemme både til sang, derhjemme og i skolen. Clara har fra starten fået god kontakt til Selma,og der er en positiv og hyggelig stemning til undervisningen. Selma nyder at gå til sang hos Clara :)
Thea Gaarde Vornøe
Min søn Magnus på 11 år har haft sangundervisning hos Clara. Han skulle øve forskellige teknikker og en speciel sang i forbindelse med en optagelsesprøve. Clara er meget imødekommende og smilende , og Magnus følte sig tryg med det samme. Hun var god til at bruge billedsprog på hans niveau , og øve forskellige teknikker bla vejrtrækning øvelser, som han kan bruge fremadrettet . Hun var god til at motivere ham , og fik finpudset hans sangteknik på kort tid. Clare virkede meget professionel, vi vil klart anbefale hende . Magnus giver hende 5 stjerne ud af 5
Sofie S.
Clara er professionel, imødekommende og en super sød og behagelig underviser. Hun er utroligt faglig dygtig og tilpasser altid undervisningen til "dagsformen" - f.eks. tager hensyn til aktuelle spændinger eller ønsker for timen, hvilket for mig har været en super vigtig faktor. Det gør, at jeg føler mig mødt og set, og det skaber en tryg ramme for en måske til tider uvant og usikker grund - især når det kommer til sang. Jeg har modtaget undervisning primært i sang, men også i klaver. Jeg har været yderst tilfreds med det hele.

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Clara's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler