Csilla S.

(19 anbefalinger)
Underviser på konservatorie-niveau
Underviser børn fra 4 år
10+ års erfaring som underviser
Underviser i klaver
Fra 280,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

3450 Lillerød

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Csilla kompetencer

Underviser på konservatorie-niveau
Underviser børn fra 4 år
10+ års erfaring som underviser
Underviser i noder
Fra 280,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Csilla S.

Min erfaring
Jeg begyndte at spille klaver, da jeg var 6 år gammel og musikken har altid haft en stor rolle i mit liv. Jeg er uddannet fra musikvidenskab med klassisk klaver som mit hovedfag.

Jeg har undervist professionelt i 10 år og har altid et venligt og afslappet forhold til mine elever. Det er meget vigtigt for mig, at eleverne føler sig trygge ved undervisningen, og at deres ønsker bliver hørt.

Undervisningen er for alle, uanset om man er barn, ung eller voksen.

Første lektion
Den første lektion er vigtig, fordi vi får tid til at lære hinanden at kende. Her finder vi også ud af hvilken kemi der er mellem os.

Jeg starter altid med en lille snak om, hvorfor eleven er begyndt eller vil begynde at spille klaver, elevens læringsmål, hvilken type musik eleven kan lide osv. Jeg udforsker elevens niveau og personlige ønsker, ved fx at spille musik eleven kender.

Jeg underviser hovedsagligt i klassisk musik, men er meget åben - jeg har flere gange undervist i moderne musik, soundtracks eller pop sange. Det vigtigste for mig er elevens ønsker.

Undervisningen
Udover selve klaverspillet følger selvfølgelig undervisning i noder, rytmer, grundlæggende musikteori og musikhistorie, artikulation og frasering, klavertekink og efter ønske også akkorder, skalaer og intervaller.

Anbefalinger af Csilla S. 5

Oprettet den 03/10/19
Claus A. K.
Csilla har et stort pædagogisk talent og så er hun et utrolig sødt menneske og god til børn. Vores datter på 11 har nu spillet hos Csilla i et år og har lært virkelig meget. Hun kommer altid inspireret hjem fra undervisningen. Vi kan varmt anbefale Csilla.
Oprettet den 03/10/19
Louise L. P.
Csilla er rigtig god til børn. Hun er positiv og anerkendende og det er altid hyggeligt at komme til klaverundervisning. Undervisningen er pædagogisk og hun lytter til hvilke interesser min datter har. Hun får de varmeste anbefalinger herfra.
Oprettet den 04/10/19
Niels
Tusind tak for virkelig god undervisning, Csilla. Du er dygtig og engageret, og jeg håber, at vi kan fortsætte i mange år endnu. Mvh Niels
Oprettet den 09/10/19
Annika B. H.
Vores datter har gået til klaverundervisning hos Csilla i 1½ år. Csilla er en fantastisk professionel klaverunderviser. Det er en kombination af hendes professionelle kompetencer og hendes personlighed, som gør, at vores datter har lært rigtig meget. Vores datter er tryg og nyder at være hos Csilla. Det er vores oplevelse, at Csilla formår at skabe en tryg "verden" mellem hende og vores datter. Csilla er støttende og opmuntrende i hendes undervisningstilgang, og hun forstår professionelt, hvornår og hvordan hun skal hæve niveauet for undervisningen. Det er ikke for meget sagt, at vi efter endt undervisningstime altid får en glad klaverspillende pige med hjem. Vi føler os meget heldige, at vi fandt Csilla, og vi giver hende vores allerbedste anbefalinger.
Oprettet den 10/10/19
Marianne B.
Csilla har lært min datter og jeg at spille klaver. Vi var begge nybegyndere da vi startede. Hun har en tålmodig læringsstil, og udfordrer dig til at blive bedre til hver øvelsestime. Hun arbejder disciplineret og sætter sværhedsgrad i forhold til dine evner, så du hele tiden udfordres. Vi spiller blandede genrer, såvel klassisk som pop. Hun er teoretisk dygtig, og i kombination med hendes erfaring, gør det hende til en anbefalelsesværdig lærer for såvel nybegyndere, som øvede.
Flere anbefalinger

Csilla kompetencer

Underviser på konservatorie-niveau
Underviser børn fra 4 år
10+ års erfaring som underviser
Underviser i noder

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder