Daniel M

Certificeret underviser i: Musikproduktion, Ableton Live, Guitar

Certificeret underviser i: Musikproduktion, Ableton Live, Guitar


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8000 Aarhus C

Om Daniel M

Om Daniel
Daniel er professionsbachelor i lyddesign fra Sonic College og har bl.a. studeret elektronisk musikkomposition på SAE Institute i Berlin. Han har mere end 10 års erfaring med musikproduktion og studieteknik. Han udgiver musik under kunstnernavnet “MØRCH”, og var i 2017 nomineret som årets up-coming producer/sangskriver i Denniz Pop Award med en jury bestående af Max Martin, Tove Lo m.fl. Han har skrevet musik sammen med artister som Hanna Antonsson & Emil Berg fra The Majority Says, Benny Cork, ORKID, Benjamin Roustaing og andre.
Daniel arbejder også med musikproduktion til radio og reklamefilm. Senest producerede han musikken til en TV-reklame for rejsebureauet Happydays.

Undervisning i Ableton Live
Daniel underviser i musikproduktion og Ableton Live for både begyndere og øvede i alle aldre. Der tages naturligvis udgangspunkt i elevens niveau, og hvad eleven efterspørger af undervisning.

Eksempler på undervisning:
- Undervisning i musikprogrammet Ableton Live
- Arrangement, herunder opbygning/komposition af et musiknummer fra start til slut
- Arbejde med MIDI & audio samt gennemgang af diverse plugins
- Mix & mastering
- Studieteknik, her tænkes på indspilning af f.eks. sang og diverse instrumenter

Undervisning i guitar
Daniel underviser i guitar, og har adskillige års erfaring med soloundervisning. Han tilbyder undervisning for begyndere og let øvede i alle aldre.

Genre
Daniel har stor erfaring inden for elektronisk musikproduktion, og kan undervise og instruere indenfor de fleste genrer.

Første lektion
Daniel tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Det er vigtigt, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas under forløbet. Der aftales inden første lektion, hvad den enkelte elev gerne vil undervises i.

Særligt for begyndere
Der er ingen særlige krav for begyndere. Daniel glæder sig til at dele ud af sin viden og ekspertise, og hjælpe dig med at blive skarp til at producere musik og-/eller spille guitar.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Daniel's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder