Daniel M.

(1 anbefaling)
Underviser i musikproduktion, ableton live, guitar
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 44 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

8000 Aarhus C

I øvelokale

8000 Aarhus C

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 44 min.

Om Daniel M.

Daniel er professionsbachelor i lyddesign fra Sonic College og har bl.a. studeret elektronisk musikkomposition på SAE Institute i Berlin. Han har mere end 10 års erfaring med musikproduktion og studieteknik. Daniel var i 2017 nomineret som årets up-coming producer/sangskriver i Denniz Pop Award med en jury bestående af Max Martin, Tove Lo m.fl. Han har skrevet musik sammen med artister som Hanna Antonsson & Emil Berg fra The Majority Says, Mila Josef, Benny Cork, ORKID, WIDE og andre. Flere af hans produktioner har været i rotation på P3.
Daniel arbejder også med musikproduktion til radio og reklamefilm, og er tilknyttet reklamebureauet Movimentum Film. Senest producerede han musikken til en TV-reklame for rejsebureauet Happydays.

Undervisning i Ableton Live
Daniel underviser i musikproduktion og Ableton Live for både begyndere og øvede i alle aldre. Der tages naturligvis udgangspunkt i elevens niveau, og hvad eleven efterspørger af undervisning.

Eksempler på undervisning:
- Undervisning i musikprogrammet Ableton Live
- Arrangement, herunder opbygning/komposition af et musiknummer fra start til slut
- Arbejde med MIDI & audio samt gennemgang af diverse plugins
- Mix & mastering
- Studieteknik, her tænkes på indspilning af f.eks. sang og diverse instrumenter

Undervisning i guitar
Daniel underviser i guitar, og har adskillige års erfaring med soloundervisning. Han tilbyder undervisning for begyndere og let øvede i alle aldre.

Genre
Daniel har stor erfaring inden for elektronisk musikproduktion, og kan undervise og instruere indenfor de fleste genrer.

Første lektion
Daniel tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Det er vigtigt, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas under forløbet. Der aftales inden første lektion, hvad den enkelte elev gerne vil undervises i.

Særligt for begyndere
Der er ingen særlige krav for begyndere. Daniel glæder sig til at dele ud af sin viden og ekspertise, og hjælpe dig med at blive skarp til at producere musik og-/eller spille guitar.

Undervisningssted
Undervisningen kan enten foregå i Daniels lydstudie/kontor i Vestergade, Aarhus C eller hjemme hos ham i Nicolinehus, Aarhus Ø.

Anbefalinger af Daniel M. 5

Oprettet den 27/06/22
Anna K. N.
Daniel er på alle måder en fantastisk underviser – faglig kompetent, pædagogisk og tålmodig. Daniel har undervist min søn på 10 år (nybegynder) og havde fra første undervisningstime en intuitiv fornemmelse for hvordan undervisningen blev inspirerende samt en særlig evne til at vide hvad der skulle til for at fastholde motivationen og spilleglæden gennem hele undervisningsforløbet. Daniel får mine allerbedste anbefalinger!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder