Daniel V. J.

Underviser i klaver
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 0 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2450 København SV

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 0 min.

Om Daniel V. J.

Kære elev

Jeg hedder Daniel, og jeg ser meget frem til at undervise dig i klaver og musik. At undervise i klaver er en fornem og vigtig opgave, hvor eleven i lige så høj grad skal undervises i musikkens sprog. Jeg er uddannet i musikvidenskab fra universitetet, og har tidligere studeret klassisk klaver på MGK Fyn. I det meste af mit liv har jeg arbejdet med musikken indenfor mange forskellige discipliner. Jeg har derfor erhvervet mig en solid og sikker beherskelse af musikken, hvorfor jeg videregive en stor viden herom. Som udgangspunkt er jeg komponist med fokus på musik til medier, men mit værktøj er klaveret og det er et uundværlig redskab. På denne måde er klaver et rigtig godt sted at starte, hvis man generelt har en interesse i at lære musikkens sprog, og eventuelt gerne senere vil skrive musik. Hvis det ønskes er der mulighed for at inkorporere kompositionsundervisning i klaverundervisningen.

I min undervisning vil jeg tage udgangspunkt i dine ønsker såvel som behov. Øvelser og teori er en helt uundgåelig del af undervisningen, og det må derfor forventes at der vil være en del øvelser og lektier. Det skal selvfølgelig være sjovt at spille klaver, men det kan til tider være krævende, og som nybegynder skal man være opmærksom på at det kan gøre lidt ondt i fingrene. Dette vil øvelserne dog afhjælpe. Mit endelige mål er at skabe en undervisning, der centrerer sig om nysgerrighed, glæde og oplevelse. Det er sådan musikken læres bedst.

Min undervisningstilgang er intuitiv (dvs. jeg skruer det sammen efter dit behov), og repertoiret er fokuseret på den klassiske musik. Med andre ord kommer vi til at koncentrere os meget om noder. I min undervisning vil du derfor blive undervist i noder.

Tider for undervisning
- Mandag: ingen undervisning
- Tirsdag til Fredag: 16.30-19
- Lørdag og søndag: 10-16

Jeg glæder mig meget til at undervise dig, og videregive min passion for klaveret og musikken!

Mange musikhilsner fra
Daniel

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder