Daniel

Daniel profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Daniel

Jeg hedder Daniel og er 29 år gammel. Til dagligt bruger jeg meget tid i mit øvelokale/studie, hvor jeg arbejder på musik - alt fra at lave/producere min egen musik til at øve til kommende koncerter. Jeg spiller i forskellige sammenhænge og genrer, hvor jeg både spille bas, guitar og synth.

Jeg er uddannet kandidat i bas fra Det Jyske Musikkonservatorium på Musiker-linjen.

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Det skal som udgangspunkt være en god oplevelse at få undervisning, og derfor er glæden ved musik det vigtigste. Det optimale vil være, at tid og sted bliver glemt i undervisningen, og det eneste, man tænker på, er musik. Der vil være fokus på, hvad den enkelte ønsker og vil med undervisningen. Det kunne f.eks. være at have et forløb om en musiker eller et band, som eleven synes er spændende, hvor vi vil dykke ned i materialet og forsøge at finde og lære "hemmelighederne" bag. Elevens musikalske identitet vil blive prioriteret højt, da jeg tænker det som værende kernen i en musiker. Vi vil kigge på tekniske færdigheder og musikteori, hvis det har interesse. Desuden kan der arbejdes kompositorisk i form af at skrive musik, eller vi kan arbejde på, hvordan man som bassist/guitarist arbejder med arrangementer.
Jeg vil arbejde på, at der er en tryg og uformel atmosfære/samarbejde elev og lærer imellem.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Første undervisningsgang vil starte ud med en opklarende samtale for at finde ud af elevens kunnen og musiske interesser, så jeg som lærer kan danne mig et indtryk af, hvor eleven står henne, og hvordan undervisningen skal stykkes sammen.

Lignende undervisere

...