David N.

Underviser i ableton live, logic, keyboard, sangskrivning, didgeridoo, musikproduktion, synthesizer
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 92 t. og 44 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 92 t. og 44 min.

Om David N.

David har en kandidatgrad i Elektronisk Musik og Lydkunst fra Syddansk Musikkonservatorium, underviser til daglig i produktion af musik på computeren på Lunderskov efterskole, har undervisningserfaring fra Engelsholm Højskole, det tidligere Performers House, praktik på konservatoriet med MGK-studerende og egne elever. David underviser elever på alle aldre og niveauer.

Dine ønsker til hvilken type musik eller teknik du vil lære om eller skabe er vigtigst, uanset om det er for den umiddelbare glæde, at søge ind på en musikuddannelse eller lægge sidste hånd på din musik.

Vi kan beskæftige os med elektronisk musik, såvel som almen produktion af indspillet musik. Du vil bl.a. kunne komme til at arbejde med:

- Ableton Live.
- Synthesizere (Microkorg & software-synthesizere).

- Trommemaskiner (Elektron Machinedrum & Monomachine).
- Eurorack Modular system.
- Mikrofoner (mikrofonbrug, teknik og optagelser).

- Lydeffekter.

- Sampling (hardware & software sampling af al lyd).

- Mix & master.David spiller og skriver sange, og giver meget gerne kreativ, teknisk og kompositorisk respons på sammenhængen mellem musik, sang og tekst. Fokus vil ligge på din sangskrivningsproces, dit udtryk, fremførsel og tekniske aspekter.Didgeridoo: David spiller i en duo med en beatboxer. Han har deltaget i workshops og modtaget undervisning i Amsterdam og London af 3 forskellige undervisere. Han kan bl.a. 4 forskellige teknikker til cirkulær vejrtrækning, hvilket ikke kun er relevant for didgeridooen, men også blæsere der ønsker at benytte cirkulær vejrtrækning og ønsker øget bevidsthed omkring vejrtrækning.

David opretter gerne en tid til dit behov efter aftale, og slutteligt skal du endelig kontakte David hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder