David

David

David

Om David

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Undervisningen tilrettelægges med elevens ønsker som udgangspunkt. Det kan være fra specifikke sange, over skalaer, til teori og licks i forskellige stilarter - alt efter elevens niveau og interesse. Det er min erfaring at eleven får meget mere ud af timen hvis man tilrettelægger efter ønsker og niveau, og langtidsinteressen får langt bedre vilkår for at manifestere sig end hvis man gør brug af et fastlagt og ensrettet program. Hvis musikundervisning som udgangspunkt får lov til at være lystpræget, så kommer læringen og interessen oftest som et helt naturligt biprodukt!

Genremæssigt, underviser jeg hovedsageligt i rytmisk guitar. Det kan f. Eks være, rock, blues, country, jazz og pop. Jeg underviser også specifikt i slideguitar. Klassisk guitar kan jeg også undervise i på begynderniveau. Jeg kan byde på meget både for begynderen og den øvede, og for dem der stiler mod en karriere som professionel musiker, har jeg mange års international erfaring som professionel sideman at dele ud af. Den teoretiske del følger helt naturligt med, men med stærkt udgangspunkt i guitarspillet.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Første time bliver typisk anvendt til at høre hvad eleven ønsker at arbejde, samt at finde ud af hvilket niveau eleven har. Der plejer også at være tid til at få spillet og givet noget at kigge på til næste time. Undervisning foregår hos mig, eller over Facetime/Zoom/o. Lign. Faktisk har jeg haft rigtig gode erfaringer med online-baseret undervisning siden marts, og anbefaler at gå den vej hvis i har et travlt program i hverdagen.

Min erfaring som underviser
Jeg har 15 års erfaring med guitar-undervisning, både privat og bl.a. som tutor på International Guitar Foundation´s Rock School, og som underviser på Institute of Contemporary Music Performance I London, hvor jeg også har en Bachelor i Music Performance fra. Jeg underviser op til og inkl. MGK niveau, og begyndere er mere end velkomne!

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet siden jeg var 11, og flyttede til London som 23-årig for at udleve drømmen om en professionel karriere. Jeg boede der i knap 10 år, og i den tid tog jeg en Bachelor i Musik ved ICMP, og spillede talrige gigs med utallige forskellige bands og solister.
Jeg har turneret i mange år som fast del af bl. a. Saint Saviour, Daughter, og George Ezras band. I sidstnævnte var jeg i en del år Musical Director (kapelmester, eller ansvarshavende for den bandet).

Priser

Fra 236,25 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Banjo, Mandolin, Nodelære, Musikteori

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

David's fremhævede kompetencer

God til begyndere Tilbyder også fjernundervisning 15+ års erfaring som underviser

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2450 København SV

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...