Deanna S.

Certificeret underviser i: Violin, Bratsch

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Violin, Bratsch

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 2 t. og 53 min.


Fra 278,44 - 309,38 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2200 København N

I øvelokale
2820 Gentofte

Tilbyder også online undervisning.

Om Deanna S.

Jeg er en amerikansk violin og bratsch spiller og har boede i Danmark tre år. Jeg er ny dimittender med min solist uddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium. I USA var jeg på fakultetet af Washington DC Ungdomsorkester og har undervist over 15 år. Jeg spille med mange forskellige danskere orkester som Det Kongelige Kapel, Danmarks Underholdningsorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Føroyar Symfoniorkester og andre. Med en masse af undervisningerfaring kan jeg hjælpe dig med at lære violin og viola.

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
I min undervisning lægger jeg vægt på, at mine elever har det sjovt at lære at spille. Det er vigtig at mine elever har en god oplevelse med at spille. Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt. Jeg kan undervise i engelsk eller i dansk, men som Amerikaner min engelsk er bedre :)

Hvordan foregår opstarten med en ny elev? Jeg tilbyde en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver. Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som foregår i mit hjemme i Nørrebro eller i min undervisninglokale i Gentofte (på weekenden). Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Mere om mig Jeg har vundet mange priser: Project Inclusion Fellowship i Grant Park Music Festival (Chicago, IL, USA) 2015, fuldt stipendium til Bowdoin International Music Festival (Bowdoin, ME USA) 2013, fuldt stipendium til Aspen Music Festival (Aspen, CO, USA) 2011, solokoncerter med Ruby Mountain Symphony, UNR’s Mest Fremragende Kandidat Studerende (Reno, NV, USA) 2010 og mange flere.

Jeg har 15 års erfaring med at undervise i violin og bratsche, og størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 10-18 år og voksen studerende i alle aldre. Jeg underviser fra nybegynderniveau op til universitetsniveau. Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

  •  Deanna S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Deanna S.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Deanna's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler