Ditte F.

(3 anbefalinger)
Specialiseret i folk
God til begyndere
Underviser alle aldre
Underviser i violin
Fra 247,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 31 t. og 0 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

5871 Frørup

I øvelokale

5853 Ørbæk

Ditte kompetencer

Specialiseret i folk
God til begyndere
Underviser alle aldre
Fra 247,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 31 t. og 0 min.

Om Ditte F.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på at det skal være sjovt at spille sammen. Alle kan få noget ud af at spille og mit mål er at udvikle elevens fulde potentiale ved at bruge en meget legende tilgang. I hver lektion tilstræber jeg at vi både spiller en masse sammen, arbejder med et teknisk element og med en lille smule musikteori. På den måde kommer vi omkring alle de færdigheder man skal have som violinist i hver enkelt lektion.

Når jeg underviser børn spiller vi ikke så meget efter noder men jeg synes at det er dejligt at introducere noderne hen ad vejen når det kommer naturligt. Til gengæld bruger jeg sang og tekst til melodierne som huskeværktøj.

Med voksne eller viderekomne elever arbejder jeg ofte mere i dybden med spilleteknik og øvelser der kan bruges til at løse de udfordringer vi møder i musikken.

Jeg anbefaler alle elever at spille en lille smule hver eneste dag. Bare 10 minutter om dagen kan gøre en kæmpe forskel. Og når man først mærker den har man slet ikke lyst til at stoppe efter 10 minutter:-).

De elever jeg underviser på Svindinge Friskole samler jeg til sammenspil ca. 1 gang pr. måned. Vi optræder ofte ved festlige lejligheder på skolen eller i lokalmiljøet.

Mit eget musikalske hovedområde er folkemusik (især spillet dansk, irsk og skotsk folkemusik) men jeg har også mange års erfaring med klassisk musik.

Jeg har undervist lige siden jeg selv forlod konservatoriet i 2008. Min erfaring stækker sig fra nybegyndere til konservatorieniveau og jeg har også undervist på internationale folk-kurser og masterclasses.

Jeg er selv uddannet som violinist fra Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinie og fra University of Limerick hvor jeg tog en Master of Arts in Traditional Irish Music Performance. Derudover har jeg undervist på konservatoriets folkemusiklinie igennem en hel del år.

Til hverdag lever jeg som freelance musiker i mange forskellige sammenhænge. Mest med mit orkester Fiolministeriet og duoen Fromseier Hockings. Derudover arbejder jeg i perioder som violinist på teatre og musicalteatre, som studiemusiker og meget andet.

Min undervisning foregår på Svindinge Friskole onsdag eftermiddage.
Til voksne og viderekomne elever tilbyder jeg også fjernlektioner.

Anbefalinger af Ditte F. 5

Oprettet den 30/09/20
Inge M. H.
Ditte er en forrygende underviser som er glad og imødekommende. Hun er vanvittigt fagligt dygtig. Hun viser vejen til en samhørrighed med krop og instrument.
Oprettet den 25/11/20
Anna E. K.
Fordi hun er helt unik dygtig. Empatisk og møder mit barn hvor hun er :)
Oprettet den 29/03/22
Izabela J.
Fantastisk underviser med skønneste personlighed.

Ditte kompetencer

Specialiseret i folk
God til begyndere
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder