Ditte F.

Certificeret underviser i: Violin

Tilbyder også online undervisning.
Specialiseret i folk
God til begyndere
Underviser alle aldre

Certificeret underviser i: Violin

Tilbyder også online undervisning.
Specialiseret i folk
God til begyndere
Underviser alle aldre

Svarer normalt indenfor 14 t. og 7 min.


Fra 165,00 - 206,25 kr pr. 20 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
5871 Frørup

I øvelokale
5853 Ørbæk

Tilbyder også online undervisning.
Specialiseret i folk
God til begyndere
Underviser alle aldre

Om Ditte F.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på at det skal svære sjovt at spille sammen. Alle kan få noget ud af at spille og mit mål er at udvikle elevens fulde potentiale ved at bruge en meget legende tilgang. I hver lektion tilstræber jeg at vi både spiller en masse sammen, arbejder med et teknisk element og med en lille smule musikteori. På den måde kommer vi omkring alle de færdigheder man skal have som violinist i hver enkelt lektion.

Når jeg underviser børn spiller vi ikke så meget efter noder men jeg synes at det er dejligt at introducere noderne hen ad vejen når det kommer naturligt. Til gengæld bruger jeg sang og tekst til melodierne som huskeværktøj.

Med voksne eller viderekomne elever arbejder jeg ofte mere i dybden med spilleteknik og øvelser der kan bruges til at løse de udfordringer vi møder i musikken.

Jeg anbefaler alle elever at spille en lille smule hver eneste dag. Bare 10 minutter om dagen kan gøre en kæmpe forskel. Og når man først mærker den har man slet ikke lyst til at stoppe efter 10 minutter:-).

De elever jeg underviser på Svindinge Friskole samler jeg til sammenspil ca. 1 gang pr. måned. Vi optræder ofte ved festlige lejligheder på skolen eller i lokalmiljøet.

Mit eget musikalske hovedområde er folkemusik (især spillet dansk, irsk og skotsk folkemusik) men jeg har også mange års erfaring med klassisk musik.

Jeg har undervist lige siden jeg selv forlod konservatoriet i 2008. Min erfaring stækker sig fra nybegyndere til konservatorieniveau og jeg har også undervist på internationale folk-kurser og masterclasses.

Jeg er selv uddannet som violinist fra Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinie og fra University of Limerick hvor jeg tog en Master of Arts in Traditional Irish Music Performance. Derudover har jeg undervist på konservatoriets folkemusiklinie igennem en hel del år.

Til hverdag lever jeg som freelance musiker i mange forskellige sammenhænge. Mest med mit orkester Fiolministeriet og duoen Fromseier Hockings. Derudover arbejder jeg i perioder som violinist på teatre og musicalteatre, som studiemusiker og meget andet.

Min undervisning foregår på Svindinge Friskole onsdag eftermiddage.
Til voksne og viderekomne elever tilbyder jeg også fjernlektioner.

  •  Ditte F. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Ditte F.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Ditte's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler