Emil O.

Underviser i guitar, klaver, musikteori, ukulele
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Emil O.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

I min undervisning sætter jeg elevens mål og visioner først. Vil man gerne på MGK eller vil man gerne kunne spille 3 akkorder, så hjælper jeg eleven på en struktureret måde, så man hurtigt og effektivt føler fremskridt. Det er vigtigt for mig, at der er en god dialog med eleven, så man ikke føler, at det er mig der giver "lektier" for, men at vi sammen hjælper hinanden med at opfylde elevens fællesmål.
Jeg spiller selv udover guitar en masse forskellige strengeinstrumenter som pedalsteel, banjo og mandolin. Jeg har en kæmpe kærlighed til folk/roots/americana scenen, og har derfor en ekstra stor passion for dette område. Det er også de genre jeg bevæger mig mest indenfor, men jeg har generelt et bredt genre kendskab og sætter bare pris på velspillet musik, som jeg føler har noget på hjerte.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

Ifht. din første time, så vil jeg starte med at spørge ind til dine mål, tanker og bare generelt hvorfor du spiller guitar. Derefter vil jeg ud fra din profil lave en undervisningsplan, som vi sammen kan godkende og ændre i løbende. Det er vigtigt for mig, at man løbende revurderer den, hvis man føler der er behov for noget nyt.
Undervisningen foregår hos mig eller online.

Min erfaring som underviser

Jeg har undervist i omrking 7 år, og jeg har undervist i alle aldre fra 9-70 år. Ligeledes også fra helt nybegynder og op til MGK niveau. Jeg har derfor en masse erfaring i, hvad der virker og hvordan jeg synes man får eleven til at rykke sig mest, samtidigt med, at eleven har det super sjovt.

Min professionelle baggrund

Jeg har spillet musik i 15 år af mit liv, og går til dagligt på DJM, hvor jeg er ved at uddanne mig som Rytmisk Musiker med El-guitar som hovedfag. Jeg spiller i mange forskellige sammenhænge, og er ofte ude at spille live eller ude at indspille.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder