Emil Oscar

Underviser alle fra 10 år
10+ års erfaring som underviser
Underviser i sangskrivning, rap
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 9 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2400 København NV

Emil kompetencer

Underviser alle fra 10 år
10+ års erfaring som underviser
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 9 min.

Om Emil Oscar

Jeg hedder Emil Oscar, jeg har skrevet sange og rappet siden jeg var 14 år gammel. Jeg har udgivet meget musik, samt skrevet sange for adskillige folk igennem tiden, jeg har i 10 år undervist og hjulpet folk med sangskrivning, jeg har både arbejdet med vækstlags kunstnere samt etablerede artister. Deriblandt: Kesi, Louis Valuta, Tessa, Clemens, Danish Dynamite, Sleiman, Torrpedorr og mange flere.

Min undervisning er sjov, struktureret og let tilgængelig for alle niveauer, den studerende vil gå fra undervisningen med en masse vigtige værktøjer i bagagen. Jeg har undervist mange forskellige folk i mange alderstrin og jeg føler, at jeg har en sjov og direkte tilgang til rap og sangskrivning.

Vi skal i rap undervisningen øve flows, rytme, rim teknikker samt kigge på hvordan vi strukturerer og skriver en god rap sang.

Det er vigtigt for mig, at det skal være sjovt at være til min undervisning og jeg skræddersyr gerne min undervisning til den studerendes behov.

Ved første time skal vi søge at afdække den studerendes behov. Hvad vil de gerne have ud af undervisningen? Hvilket niveau skal vi starte på? Vi tager som oftest øvelser, flowlege og meget mere allerede ved første møde.

Det er vigtigt at den studerende er tilfreds, jeg føler at jeg er god til at mærke folk og tilpadse min undervisning til brugerens behov.

Jeg har undervist i sangskrivning og rap i 10 år. Jeg har undervist på folkeskoler, efterskoler, højskoler på ungdomsklubber samt privat. Derudover har jeg coachet og skrevet for rigtigt mange artister i adskillige vækstlag.

Jeg glæder mig meget til at høre fra jer
De bedste hilsner
Emil Oscar

Emil kompetencer

Underviser alle fra 10 år
10+ års erfaring som underviser

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder