Emil

Emil

Emil

Om Emil

Om Emil Hess:
Emil er en erfaren musiker og underviser, som brænder for at videreformidle sin viden til elever på alle niveaer og i alle aldre. Han tilbyder undervisning i klaver, saxofon, klarinet, og musikteori, primært i undervisningsstudiet på Christianshavn, København - men også online.

Undervisning:
Emil bestræber sig på at levere god metodisk, varieret, humørfyldt undervisning, hvor elevens ønsker og forskellige læringsbehov er med til at styre retningen.
Han lægger stor vægt på at undervisningen er så musikalsk og vedkommende som muligt, bl.a. ved at finde et repertoire målrettet den enkelte elev, som kan inspirere og samtidig har både pædagogiske og musikalske kvaliteter. Han tilbyder at træne elever i gehørspil, noder, musikteori, puls og sammenspil. Sammenspil sammen med andre, til play-along apps/ computer/CD og Emils eget klaver-/blæserakkompagnement.

Klaverundervisning:
Begyndere og øvede i alle aldre. Undervisningen kan indeholde akkompagnements- og brugsklaver, jazzklaver, nodelæsning, rytmelære, teori og Improvisation.
Genrer: begynderklaver, jazz, højskolesangbog, populærmusik og klassisk.

Saxofon og Klarinet:
Emil lægger vægt vægt på, at eleverne får en korrekt embrochure, ansats, vejrtrækning, blæseteknik og fingerteknik. Der arbejdes med noder, improvisation, gehørspil og med at få den fede lyd på instrumentet.
Emil har hjulpet mange til at blive klar til optagelsesprøver MGK, konservatorie, universitet mm. Til de mere avancerede elever favner undervisningen bredt, alt efter ønsker. Undervisningen kan indeholde: Improvisation, repertoire kendskab i jazz, rock og latin, klassisk, hjælp til udvikling af egen musik, teori, soloaflytning mm.


Uddannelse og erfaring:
Emil er udannet ved Berklee College of Music, City College i New York og er Cand Phil I musik fra universitet. Han har undervist 19 år i brugs- og soloklaver, teori og ensemblespil ved Aarhus Universitet og har i mange år undervist i saxofon, klarinet, klaver, teori og sibelius. Undervisningen har foregået privat, ved musikskoler, MGK og konservatorier.
Musiker komponist - www.emilhess.dk. Emil har 30 års erfaring som professional musiker og komponist, han har spillet over det meste af verden, udgivet 16 albums og lavet 420 kompositioner.

Priser

Fra 337,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Saxofon, Klarinet, Klaver, Musikteori, Sibelius

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Emil's fremhævede kompetencer

Specialiseret i jazz Underviser i improvisation Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 38 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    1408 København K

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 38 min.

Lignende undervisere

...