Emil H.

Specialiseret i jazz
Underviser i improvisation
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Underviser i saxofon, klarinet, klaver, musikteori, sibelius
Fra 337,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 25 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

1408 København K

Emil kompetencer

Specialiseret i jazz
Underviser i improvisation
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Fra 337,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 25 min.

Om Emil H.

Om Emil Hess:
Emil er en erfaren musiker og underviser, som brænder for at videreformidle sin viden til elever på alle niveaer og i alle aldre. Han tilbyder undervisning i saxofon, klarinet, klaver og musikteori, primært i undervisningsstudiet på Christianshavn, København - men også online.

Undervisning:
Emil bestræber sig på at levere god metodisk, varieret, humørfyldt undervisning, hvor elevens ønsker og forskellige læringsbehov er med til at styre retningen.
Han lægger stor vægt på at undervisningen er så musikalsk og vedkommende som muligt, bl.a. ved at finde et repertoire målrettet den enkelte elev, som kan inspirere og samtidig har både pædagogiske og musikalske kvaliteter. Han tilbyder at træne elever i gehørspil, noder, musikteori, puls og sammenspil. Sammenspil sammen med andre, til play-along apps/ computer/CD og Emils eget klaver-/blæserakkompagnement.

Saxofon og Klarinet:
Emil lægger vægt vægt på, at eleverne får en korrekt embrochure, ansats, vejrtrækning, blæseteknik og fingerteknik. Der arbejdes med noder, improvisation, gehørspil og med at få den fede lyd på instrumentet.
Emil har hjulpet mange til at blive klar til optagelsesprøver MGK, konservatorie, universitet mm. Til de mere avancerede elever favner undervisningen bredt, alt efter ønsker. Undervisningen kan indeholde: Improvisation, repertoire kendskab i jazz, rock og latin, klassisk, hjælp til udvikling af egen musik, teori, soloaflytning mm.

Klaverundervisning:
Begyndere og øvede i alle aldre. Undervisningen kan indeholde akkompagnements- og brugsklaver, nodelæsning, rytmelære, teori og Improvisation.
Genrer: begynderklaver, jazz, højskolesangbog, populærmusik og klassisk.

Uddannelse og erfaring:
Emil er udannet ved Berklee College of Music, City College i New York og er Cand Phil I musik fra universitet. Han har undervist 19 år i brugs- og soloklaver, teori og ensemblespil ved Aarhus Universitet og har i mange år undervist i saxofon, klarinet, klaver, teori og sibelius. Undervisningen har foregået privat, ved musikskoler, MGK og konservatorier.
Musiker komponist - www.emilhess.dk. Emil har 30 års erfaring som professional musiker og komponist, han har spillet over det meste af verden, udgivet 16 albums og lavet 420 kompositioner.

Emil kompetencer

Specialiseret i jazz
Underviser i improvisation
Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder