Mød Emil H.

Om

Instrument
Saxofon, Klarinet, Klaver, Musikteori, Sibelius
Lokation
Online. København K.
Gennemsnitlig svartid
6 t. og 44 min.

Om Emil H.

Om Emil Hess:
Emil er en erfaren musiker og underviser, som brænder for at videreformidle sin viden til elever på alle niveaer og i alle aldre. Han tilbyder undervisning i klaver, saxofon, klarinet, og musikteori, primært i undervisningsstudiet på Christianshavn, København - men også online.

Undervisning:
Emil bestræber sig på at levere god metodisk, varieret, humørfyldt undervisning, hvor elevens ønsker og forskellige læringsbehov er med til at styre retningen.
Han lægger stor vægt på at undervisningen er så musikalsk og vedkommende som muligt, bl.a. ved at finde et repertoire målrettet den enkelte elev, som kan inspirere og samtidig har både pædagogiske og musikalske kvaliteter. Han tilbyder at træne elever i gehørspil, noder, musikteori, puls og sammenspil. Sammenspil sammen med andre, til play-along apps/ computer/CD og Emils eget klaver-/blæserakkompagnement.

Klaverundervisning:
Begyndere og øvede i alle aldre. Undervisningen kan indeholde akkompagnements- og brugsklaver, jazzklaver, nodelæsning, rytmelære, teori og Improvisation.
Genrer: begynderklaver, jazz, højskolesangbog, populærmusik og klassisk.

Saxofon og Klarinet:
Emil lægger vægt vægt på, at eleverne får en korrekt embrochure, ansats, vejrtrækning, blæseteknik og fingerteknik. Der arbejdes med noder, improvisation, gehørspil og med at få den fede lyd på instrumentet.
Emil har hjulpet mange til at blive klar til optagelsesprøver MGK, konservatorie, universitet mm. Til de mere avancerede elever favner undervisningen bredt, alt efter ønsker. Undervisningen kan indeholde: Improvisation, repertoire kendskab i jazz, rock og latin, klassisk, hjælp til udvikling af egen musik, teori, soloaflytning mm.


Uddannelse og erfaring:
Emil er udannet ved Berklee College of Music, City College i New York og er Cand Phil I musik fra universitet. Han har undervist 19 år i brugs- og soloklaver, teori og ensemblespil ved Aarhus Universitet og har i mange år undervist i saxofon, klarinet, klaver, teori og sibelius. Undervisningen har foregået privat, ved musikskoler, MGK og konservatorier.
Musiker komponist - www.emilhess.dk. Emil har 30 års erfaring som professional musiker og komponist, han har spillet over det meste af verden, udgivet 16 albums og lavet 420 kompositioner.

Emil H.'s fremhævede kompetencer

Specialiseret i jazz Underviser i improvisation Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Fra 337,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    1408 København K

Emil er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 337,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...