Erik A.

Underviser i sammenspil, guitar, sangskrivning, sang, trommer, trommer (trommesæt)
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 20 t. og 33 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

5250 Odense

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

5000 Odense C

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 20 t. og 33 min.

Om Erik A.

Kort om mig:

Jeg er uddannet kand. musiker fra konservatoriet i København i 2021. Jeg har over syvs års undervisningserfaring med børn og unge i alderen 3-18 år. Sideløbende med min undervisning skriver jeg sange i bandet Tårn, hvor jeg også synger og spiller guitar. Jeg spiller perkussion (bongotrommer, congas, tambourine, rasleæg osv.) i bandet Motorique og er aktiv sangskriver i BG. Studios i Odense, hvor jeg tilbyder undervisning fra.

Min undervisning:

Først og fremmest skal det være spændende og sjovt at spille musik. Det er min erfaring, at vi bedst opnår det mål ved at lave en skræddersyet plan som passer til mine elever. Derefter sætter vi nogle delmål og arbejder os støt og roligt frem mod resultaterne. Det er vigtig med succesoplevelser undervejs, så jeg bestræber mig på at finde den rigtige balance mellem leg og arbejde.

Jeg underviser alt fra nybegyndere til meget øvede, og alle aldre er velkomne.
Jeg giver dog ikke undervisning i nodelære og top avanceret elektrisk guitar.

Første lektion:

Vi starter med en snak om ambitioner og elevens musiksmag. Derefter spiller vi lidt sammen. Det kunne eks. være nogle øvelser som passer til niveauet, eller en sang som eleven allerede har stiftet bekendskab med.

Til nybegynderne:

Vi tager det stille og roligt, og jeg introducerer eleven til instrumentet. Der findes en masse simple øvelser, som gør at eleven med garanti kommer hjem og har lært noget nyt.

Du skal være velkommen til at skrive en uforpligtende besked til mig, hvis du er blevet interesseret eller har nogle spørgsmål.

Mvh. Erik

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder