Erik A.

(4)

Mød Erik A.

Om

Instrument
Sammenspil, Guitar, Sangskrivning, Sang, Trommer, Trommer (Trommesæt)
Lokation
Online. Odense. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
11 t. og 3 min.

Om Erik A.

Kort om mig:

Jeg er uddannet kand. musiker fra konservatoriet i København i 2021. Jeg har over syvs års undervisningserfaring med børn og unge i alderen 3-18 år. Sideløbende med min undervisning skriver jeg sange i bandet Tårn, hvor jeg også synger og spiller guitar. Jeg spiller perkussion (bongotrommer, congas, tambourine, rasleæg osv.) i bandet Motorique og er aktiv sangskriver i BG. Studios i Odense, hvor jeg tilbyder undervisning fra.

Min undervisning:

Først og fremmest skal det være spændende og sjovt at spille musik. Det er min erfaring, at vi bedst opnår det mål ved at lave en skræddersyet plan som passer til mine elever. Derefter sætter vi nogle delmål og arbejder os støt og roligt frem mod resultaterne. Det er vigtig med succesoplevelser undervejs, så jeg bestræber mig på at finde den rigtige balance mellem leg og arbejde.

Jeg underviser alt fra nybegyndere til meget øvede, og alle aldre er velkomne.
Jeg giver dog ikke undervisning i nodelære og top avanceret elektrisk guitar.

Første lektion:

Vi starter med en snak om ambitioner og elevens musiksmag. Derefter spiller vi lidt sammen. Det kunne eks. være nogle øvelser som passer til niveauet, eller en sang som eleven allerede har stiftet bekendskab med.

Til nybegynderne:

Vi tager det stille og roligt, og jeg introducerer eleven til instrumentet. Der findes en masse simple øvelser, som gør at eleven med garanti kommer hjem og har lært noget nyt.

Du skal være velkommen til at skrive en uforpligtende besked til mig, hvis du er blevet interesseret eller har nogle spørgsmål.

Mvh. Erik

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  5250 Odense

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  5000 Odense C

Erik er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Erik A. 5

Hanna Ö.

Oprettet den 09/04/22

Erik er pædagogisk, tålmodig og god til at finde ud af hvilket niveau man ligger på samtidig som hans undervisning udfordrer en til at udvikle sig. Jeg vil anbefale Erik til en hver som vil lære sig at spille guitar!

Heidi H. N.

Oprettet den 10/04/22

Erik skaber en god stemning, så det er hyggeligt at være hos ham. Jeg får lov til selv at vælge mit eget forløb alt efter, hvad jeg gerne vil lære. Hvis der er noget, han ikke lige umiddelbart kan, så øver han sig til gangen efter, så han kan lære mig det. Så han udfordrer mig hele tiden på det niveau, som jeg er på. Hvis jeg har tekniske udfordringer med min elektriske guitar, så hjælper han også gerne med det. Så jeg er rigtig glad for den undervisning, han giver. Hilsen Jakob, 17 år.

Mette N.

Oprettet den 20/10/22

Erik formår at skabe et trygt rum, han er altid i godt humør og finder veje mod målet som er tilpasset personen han har overfor sig. Han er en fornøjelse at gå ved.

Lignende undervisere

...