Esben

Esben

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Musikproduktion, Elektronisk musikproduktion, Sangskrivning, Banddoktor, FL Studio, Cubase

Om Esben

Lets play!

Nu er det din tur til at være stjernen!
Det vigtigste for mig er, at du har det sjovt. Det vil sige at legen kommer til at spille en stor rolle i dit forløb. For uanset hvilket niveau du befinder dig på, skal det være glæden ved at skabe (i dette tilfælde gennem musik) der er drivkræften. Har du lysten og glæden ved musik, så skal jeg nok lærer dig hvordan du bedst muligt kommer fra ide – til lyd ud af højtaleren.
Dette betyder selvfølgeligt at hver enkelt af mine elever er unikke og ikke 2 forløb er ens. Derfor vil vi sammen, udforme et forløb gennem vores opstartssamtale, der gør at du i takt med at du bliver mere fortrolig med din DAW også øger din selvtillid, og derved flytter dine egne musikalske grænser.
Om du har været i gang i 10 år eller om du lige har tændt din computer for første gang, spiller ingen rolle, det er dig der er skipper og det er dig der sætter kursen, og så vil jeg gøre mit ypperste til at guide dig sikkert gennem din musikalske rejse.

Hvad kan jeg:
Jeg har arbejdet professionelt med genre der spænder fra Rock, Pop, folk, Soul, RnB, hiphop, Trap, House og EDM, så min ”legeplads” er stor. Jeg har dog de seneste 10 år beskæftiget mig mest med Hiphop/Trap genren som producer såvel som sangskriver. Jeg har også begået mig som sanger og guitarist i rockband, så jeg sender til den indelukkede duft af øvelokale og alt hvad der følger med den pakke. Derfor stiller jeg mig også meget gerne til rådighed over for dig/jer der måske føler at I er kørt lidt fast i øveren, og mangler nogle ideer til hvordan jeres sange måske lige får det sidste skub for at kommer helt ud over scenekanten.


Hvem er jeg:
Jeg hedder Esben
Jeg har lavet musik i over 20 år. Både som "rigtig live musikant" og som producer og sangskriver.
Jeg her gennem mit arbejde, spillet på alle festivaler (minus et par stykker) der findes i DK og jeg har samlet set over 150 millioner streames få tværs af de forskellige streamings tjenester.
Jeg har skrevet eller produceret musik for artister som: Vild Smith, Spektors, Benal, Benjamin Hav + mange flere
Jeg spiller alle de gængse instrumenter (guitar, bas, trommer, klaver) til husbehov, så sidder du og tænker: ”jamen, jeg kan jo slet ikke spille på noget” er det altså ikke nogen undskyldning for ikke at kaste sig ud i det, fordi så kan vi også gå over de mest basale ting indenfor hvilket instrument du skulle finde interessant.
Når det er sagt behøver man faktisk ikke at kunne spille på noget som helst i dag, for at kunne skabe musik, men det gør unægtelig tingene meget nemmere hvis/når man spille på noget, eller har forståelse for skalaer/akkorder osv… Det er alt sammen noget der kan læres, og det ved jeg, fordi hvis jeg kunne lære dét, så kan du også.


Så sidder du derude med en lille musikalsk glød der brænder indeni, så lad os sammen forvandle denne til et mægtigt inferno. Om det er en glød du netop har opdaget, eller en glød der engang var en ild, men nu er ved at dø ud, så fortvivl ikke! - alle kan lære og det er aldrig for sent, eller for tidligt.

Alle farver, køn, ikke-køn, aldre, niveauer er velkomne, send mig en besked og tager vi en helt uforpligtende snak om hvad der vil være det helt rigtige for dig.

Ha’ det godt indtil da!

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 20 t. og 5 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  1962 Frederiksberg C

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 20 t. og 5 min.

Lignende undervisere

...