Esben S.

Certificeret underviser i Cubase, Lydteknik, Musikproduktion, Sangskrivning

Certificeret underviser i Cubase, Lydteknik, Musikproduktion, Sangskrivning

Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2300 København S

I øvelokale:
2300 København S

Om Esben S.

Esben har turneret verden rundt som trommeslager, og sidenhen alene med en guitar på ryggen med sine egne sange. Han har høstet et væld af gode anmeldelser, bl.a. for sit debutalbum under kunstnernavnet "The Radar Post", og har haft flere sange på P4 og radioer i Tyskland. Han har været på sangskriver-camps med sangskrivere fra hele verden, og gæsteundervist på Engelsholm Højskoles Sangskriverlinje, samt Vostrup og Livø Sommerskole, og været sangskrivnings- og performance coach for Børnenes MGP.

Til daglig arbejder Esben i sit studie på Amager i København hvor han primært skriver og producerer sin egen musik, men producerer og mixer også andre kunstnere.

Esben har tidligere markeret sig som trommeslager på den danske musikscene, og vundet Dansk Melodi Grand Prix 2011 med A Friend In London, og har bl.a. også været trommeslager i Den Fjerde Væg og Ulige Numre.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Esben S.

Mette Line Bergendorff
Esben underviser vores søn på 6 år i guitar og har gjort det et halvt års tid. Typisk lærer vores søn en ny sang hver gang som de øver sammen nogle gange og som vi så øver hjemme indtil næste gang. Esben forstår at variere og motivere undervisningen til børnehøjde, så vi altid henter en glad og motiveret søn efter undervisning. Bla. fandt Esben på at digte - i samarbejde med vores søn - et par ekstra vers til en af sangene. Afhængig af ugedag foregår undervisningen nogle gange i Esbens lydstudie med masser af spændende musikudstyr - absolut også spændende når man er 6 år. Esben er utrolig behagelig, pædagogisk og ikke mindst meget musisk talentfuld og det er tydeligt at han har åbnet vores søns musiske sanser.
Oliver Pedersen
Esben er en super flink fyr som forstår at lære fra sig. Bookede en enkelt undervisningsgang af 30 min for at få en introduktion til trommer, og er gået derfra med en rigtig god oplevelse og massere af god viden.

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Esben's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler