Eva K.

Certificeret underviser i Cello

Certificeret underviser i Cello

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
3670 Veksø

Om Eva K.

Eva har spillet cello hele sit liv og har flere diplomuddannelser fra både Rusland, Italien og Tyskland. Hun har ligeledes en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun blandt andet har deltaget i en masterclass ved David Geringas. Eva har i flere større opsætninger fungeret som solocellist. Hun har spillet sammen med flere symfoniorkestre i både ind- og udland, bl.a. United Europe Chamber Orchestra i Milano, Italien.

Eva har også flere års erfaring med undervisning. Hun har undervist på Nordfyns Musikskole, og udover at være underviser hos Musikundervisning.dk underviser Eva på Lyngby Taarbæk, og Gentofte Musikskole.

Hun er hensynsfuld og humoristisk og er meget glad for at undervise både børn og voksne. Eva møder den enkelte elev på hans eller hendes niveau og elsker at se udviklingen deres spil. Hun elsker at spille og undervise og ønsker at overføre sine kompetencer til hver enkelt elev på alle niveauer.

Undervisningen
Som nybegynder starter hun med pizzicato (spiller uden bue og knipser på strengene med fingrene) og spiller nogle små, fine sange. Derefter lærer hun eleven navnet på strengene og holdningerne til fingrene i et tempo, hvor eleven kan følge med. Først derefter begynder hun at arbejde med buen.

For de lidt mere øvede sætter hun fokus på at lære eleven den smukke celloklang, og som grundlaget for den indgår der i undervisningen forskellige skalaer for at oparbejde et sikkert teknisk grundlag.

Eva har et stort sortiment af noder for solo- og samspil for to celli til alle niveauer, hvor den enkelte elev også vil opleve glæde og morskab ved at spille samtidig med at udvikle sig på instrumentet.

Der lægges stor vægt på hænderne og først og fremmest til højre, hvor buen ligger. Dernæst fokuserer hun på teknikkerne i venstre hånd og løbende fingre. Evas ønske er, at eleven får en harmonisk og frigivet kontakt med sin krop og kan få stor fornøjelse ud af musikken og af at øve sig og spille.

Kontakt endelig Eva, hvis du er interesseret i at lære at spille på det smukke instrument - celloen.

Sprog
Eva kan undervise på russisk, dansk, engelsk og italiensk.

”Eva, der selv er en ypperlig cellist med langvarig uddannelse bag sig, er en meget samvittighedsfuld underviser med fin pædagogisk praktiseret læringsproces. Jeg føler selv betydelig og tilfredsstillende fremgang efter mindre end 1 års læring. Eva tilpasser indlæringen fint efter elevens niveau.” Finn Hornbæk, elev hos Eva.

"Eva, som nu har undervist mig næsten et ½ år, er lige positiv for hver lektion jeg har hos hende. Det er uanset hvor godt det er lykkes for mig at forberede mig i den særdeles vanskelige disciplin: at spille køn musik på en cello. Det er, som om hun selv erkender, hvor minutiøst et arbejde det kræver at indstudere selv de teknisk lettere værker som Svanen af Saint-Saëns og i mit tilfælde de vanskeligere værker som kræver forberedelse ikke alene hos eleven, men også af formidleren. Her er det en kæmpe fordel, at Eva ikke alene med ord kan fortælle, hvordan et stykke bliver fuldendt og præsentationsklar, men især, at hun selv kan vise med sin cello, hvordan det skal ende med at lyde førend det kan præsenteres for andre.
Jeg er fuldt tilfreds med undervisningen hos Eva, hvor jeg både spiller, Sibelius, Sjostakovitjsonaten og 6. suiten af J S Bach. Med Eva som en rolig og tålmodig person skønner jeg hende særdele egnet, ikke alene til undervisning på særdeles højt niveau, men også til børn. Humøret fejler aldrig noget når man går fra en cellolektion hos Eva". Per, elev hos Eva.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Eva's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler