Eva K.

Eva K. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Eva K.

Eva har spillet cello hele sit liv og har flere diplomuddannelser fra både Rusland, Italien og Tyskland. Hun har ligeledes en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun blandt andet har deltaget i en masterclass ved David Geringas. Eva har i flere større opsætninger fungeret som solocellist. Hun har spillet sammen med flere symfoniorkestre i både ind- og udland, bl.a. United Europe Chamber Orchestra i Milano, Italien.

Eva har også flere års erfaring med undervisning. Hun har undervist på Nordfyns Musikskole, og udover at være underviser hos Musikundervisning.dk underviser Eva på Lyngby Taarbæk, og Gentofte Musikskole.

Hun er hensynsfuld og humoristisk og er meget glad for at undervise både børn og voksne. Eva møder den enkelte elev på hans eller hendes niveau og elsker at se udviklingen deres spil. Hun elsker at spille og undervise og ønsker at overføre sine kompetencer til hver enkelt elev på alle niveauer.

Undervisningen
Som nybegynder starter hun med pizzicato (spiller uden bue og knipser på strengene med fingrene) og spiller nogle små, fine sange. Derefter lærer hun eleven navnet på strengene og holdningerne til fingrene i et tempo, hvor eleven kan følge med. Først derefter begynder hun at arbejde med buen.

For de lidt mere øvede sætter hun fokus på at lære eleven den smukke celloklang, og som grundlaget for den indgår der i undervisningen forskellige skalaer for at oparbejde et sikkert teknisk grundlag.

Eva har et stort sortiment af noder for solo- og samspil for to celli til alle niveauer, hvor den enkelte elev også vil opleve glæde og morskab ved at spille samtidig med at udvikle sig på instrumentet.

Der lægges stor vægt på hænderne og først og fremmest til højre, hvor buen ligger. Dernæst fokuserer hun på teknikkerne i venstre hånd og løbende fingre. Evas ønske er, at eleven får en harmonisk og frigivet kontakt med sin krop og kan få stor fornøjelse ud af musikken og af at øve sig og spille.

Kontakt endelig Eva, hvis du er interesseret i at lære at spille på det smukke instrument - celloen.

Sprog
Eva kan undervise på russisk, dansk, engelsk og italiensk.

”Eva, der selv er en ypperlig cellist med langvarig uddannelse bag sig, er en meget samvittighedsfuld underviser med fin pædagogisk praktiseret læringsproces. Jeg føler selv betydelig og tilfredsstillende fremgang efter mindre end 1 å...

Lignende undervisere

...