Frederik H.M.

Certificeret underviser i Ableton Live, Synthesizer, Komposition, Sangskrivning, Musikproduktion

Certificeret underviser i Ableton Live, Synthesizer, Komposition, Sangskrivning, Musikproduktion

Fra 148,75 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2200 København N

Hos elev

Om Frederik H.M.

Frederik er uddannet i elektronisk musik ved Rytmisk Musikkonservatorium. Til daglig underviser han unge i elektronisk musik på Ballerup Musikskole.

Elektroniske instrumenter og produktion
Frederik underviser i elektroniske instrumenter og produktion, alle niveauer og alle aldre. I undervisningen indgår der blandt andet:
Undervisning i Ableton Live 10, digital og analog syntese, produktion og mix, sound design, live-performance og komposition.

Frederik har undervist både nybegynderen med henblik på at lære Ableton Live og komme i gang med at producere selv, og den mere erfarne i udvikling af komposition, sound design og produktion.

Frederik underviser i alle genrer og har undervist meget indenfor hip- hop, experimental, pop og dance. Frederik tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. I første lektion afklares og afstemmes forventninger til undervisningen, og der udarbejdes i fælleskab en målsætning eller plan for undervisningen.

Begyndere
Hvis du er nybegynder og har en masse spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig, hvad end du har på hjerte. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Frederik's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler