Frederik T.

Underviser i guitar, sang, bas, hammondorgel, klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Frederik T.

Jeg hedder Frederik Tygesen (27), bor i Århus, og underviser hovedsageligt i akustisk og elektrisk guitar, både for dig som aldrig har haft en guitar i hånden før, og til dig der har spillet i mange år, men som gerne vil lære nye teknikker som eks. slide, åben stemning, ragtime osv.

Jeg har brugt mange år med hovedet dybt begravet i bluesmusikken, hvilket er min niche. Derudover dyrker jeg også folk, soul, rock, punk, reggae, arabisk, indisk,
cubansk, jazz mm. Jeg har spillet koncerter siden jeg var 15 år, både på spillesteder og festivaler herhjemme, men også i Tyskland, Spanien, Holland, Californien mm.

Udover at være udøvende musiker, er jeg også uddannet pædagog og billedkunstner. Jeg arbejder for tiden på mit debutalbum med danske sange, som gerne skulle udkomme i 2022!

Jeg vil tilbyde en sjov og lærerig oplevelse, hvor niveauet er tilpasset hver enkelte elev. Jeg håber at kunne give en tilgang til instrumentet som både er legende, og med til at åbne op for din kreativitet!

mvh. Frederik :)

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder