Frederik M.

Uddannet fra musikkonservatorium
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Underviser alle aldre
Underviser i kontrabas, bas, guitar, mundharpe, harmonika, komposition, mandolin
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

4173 Fjenneslev

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Frederik kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Underviser alle aldre
Underviser op til MGK-niveau
Underviser på konservatorie-niveau
Specialiseret i folk
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Frederik M.

Som kontrabassist arbejder jeg med teknik og sound. Min undervisning vil lægge særlig vægt på at skabe et solidt fundament for udviklingen af din musikalske identitet og personlige udtryk. Dette gør jeg gennem at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø, hvor vi i samarbejde opbygger dit kendskab til instrumentet, samt din selvtillid som musiker.
Jeg har erfaring med mange forskellige genre og stilarter og bruger selv en bredvifte af teknikker på instrumentet. Vil du lærer at improvisere, spille med bue eller skomagerbas?

Jeg elsker at spille på en masse forskellige instrumenter. Udover kontrabas og elbas, spiller jeg også på bl.a. diatonisk harmonika, mundharmonika og guitar - og underviser gerne på begynder-niveau i disse instrumenter.

Eleven er i fokus. Derfor starter den første lektion med en samtale hvor vi skal lære hinanden at kende, og jeg skal danne mig indtryk af hvad du vil arbejde med og hvor vi skal starte. Bare rolig, du skal ikke have en hel plan parat når du kommer. Den udarbejder vi løbende i fællesskab.

Undervisningen foregår i udgangspunktet i mit øvelokale, hjemme hos mig. Jeg bor i et hyggeligt gammelt bondehus på landet, sammen med min kæreste. Øvelokalet ligger i den ene ende af huset med direkte adgang til toilet.
Der er også mulighed for undervisning hjemme hos dig eller online ved nærmere aftale.

Jeg har undervist både børn, unge og voksne på sommerlejre, workshops og kurser. Bl.a. på Nordisk Folk Camp, Børne- Ungeballadeweekend og i aftenskolen (FOF). Derudover har jeg vikarieret på Sorø Musiske Skole.

Jeg har en bachelor i folkemusik fra Syddansk Musikkonservatorium med kontrabas som hovedfag. Lige går jeg på kandidaten og bliver færdig til sommer. Undervejs har jeg også været på udveksling og studeret improvisation og verdensmusik på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.
I min uddannelse har jeg lært om pædagogiske og didaktiske teorier og metoder.

Jeg spiller i en vifte af forskellige bands indenfor folkemusik, verdensmusik og jazz både i ind- og udland. Bl.a. folk-bandet Marvara med musikere fra Belgien og Sverige og min trio Azur Azur, hvor jeg komponerer musikken. Derudover har jeg også spillet med bands som Mads Hansen Kapel, Spöket i Köket og Calum Stewart Trio.
Jeg interesserer mig meget for hvordan man kan blande genrer og få dem til at arbejde sammen. Det er mit hoved-fokus – både i mine egne bands/projekter og i min undervisning. Jeg glæder mig til at møde dig og høre hvad for noget musik du vil spille!

Send mig en besked, så vi kan få startet dit forløb!

Frederik kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk
Underviser alle aldre
Underviser op til MGK-niveau
Underviser på konservatorie-niveau
Specialiseret i folk

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder