Gabriel

Gabriel

Priser

Fra 224,80 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Filmkomposition, Musikproduktion, Komposition, Musikteori, Hørelære

Om Gabriel

Gabriel er uddannet bachelor i klassisk klaver og kandidat i filmkomposition fra Ingesund College of Music og Syddansk Musikkonservatorium.

Gabriel er en rutineret musiklærer, der har erfaring med elever på alle niveauer og i alle aldre, i både klassisk og rytmisk musik, siden 2013. Herudover arbejder han professionelt som udøvende musiker og komponist. Som pianist, har han blandt andet arbejdet som kammermusiker, og spillet som solist med orkester. I 2012 stod han som vinder af RUM Duo Piano Competition. Han har skrevet og produceret musikken til både danske og internationale film, der blandt andet er blevet nomineret til Robert Prisen, og udtaget til filmfestivaler som LA Shorts International Film Festival.

Siden 2014, er han fastansat korsanger.

Hvad kan man forvente af undervisningen?

Det helt grundlæggende for Gabriels undervisningsfilosofi, er blikket på hver enkelt elev som et unikt individ. Derfor vil undervisningsforløbet blive tilpasset netop dig, gennem åben dialog og en høj grad af opmærksomhed for dine behov, og for hvordan du lærer og bliver motiveret. En vigtig motivationsfaktor kan være at have muligheden for at arbejde med lige præcis den slags musik du kan lide. Gabriel har et ben i både den klassiske og rytmiske verden, og en stor kendskab og åbenhed i forhold til genrer og repertoire og vil derfor gerne guide dig på din musikalske rejse, uanset dine interesser.

Undervisningen foregår i et trygt miljø, hvor du bliver taget seriøst, uanset alder eller niveau. Der vil være en god balance mellem sjov og læring – Gabriel håber at du vil glæde dig til at gå til undervisning, og gå derfra med ny viden, du kan bruge resten af livet.

Hvis du er nybegynder, vil der være ekstra meget fokus på at have det sjovt og at finde motivationen, samtidigt med at du opbygger et solidt musikalsk og teknisk/teoretisk fundament.
Har du allerede erfaring, vil vi kunne gå i dybden og fokusere på de områder der er vigtigst for dig.

Hørelære og musikteori er inkluderet i al undervisning, for at give dig en dybere forståelse for musikken. Kan også læses som et selvstændigt kursus.

Klaver
Klassisk klaver: fra begynder til meget øvet. Rytmisk klaver: fra begynder til øvet.

Eksempler på områder vi kan arbejde med:
teknik • klang • fortolkning • nodelæsning • gehørspil • becifringsspil og voicings • improvisation

Du kan også få hjælp i forhold til valg af repertoire, og mental træning for optagelsesprøver eller koncerter.

Filmmusik, komposition og/eller musikproduktion
Fra begynder til meget øvet

Eksempler på områder vi kan arbejde med:

Harmonisering • instrumentering • lyddesign • brug af Digital Audio Workstations og nodeskrivningsprogrammer • filmanalyse

Gabriel har særligt stor erfaring indenfor filmbranchen, og kan give dig indsigt i hvordan den fungerer, og hvordan man for eksempel arbejder sammen med en instruktør, klipper eller tonemester.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

Gabriel vil tale sammen med dig om dine interesser og mål, og danne sig et overblik over dine eventuelle forkundskaber. Udfra det, går vi stille og rolig igang.

Gabriel's fremhævede kompetencer

Underviser op til MGK-niveau Underviser både i klassisk og rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium Underviser i noder Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Underviser i improvisation Kan hjælpe med sceneskræk Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 32 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 32 min.

Lignende undervisere

...