Giulia

Certificeret underviser i: Sangskrivning, Sang

Certificeret underviser i: Sangskrivning, Sang

Har en svartid på +100 timer


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Aalborg

I øvelokale
9000 Aalborg

Om Giulia

Giulia er halv italiensk og halv dansk, født og opvokset i Torino i det nordlige Italien, altid omgivet af forskellige sprog - italiensk, dansk, engelsk og musikken altid til stede. 
Giulia tog privat sangundervisning fra en alder af ti og er aldrig stoppet. 

Mens hun havde solo lektioner i forskellige musikskoler gennem årene og miljøerne i Italien oplevede hun forskellige sammenspil situationer, hvor Giulia havde direkte chance for at lære sange til børn og voksne.
Da Giulia flyttede til Danmark, søgte hun ind på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg for at fortsætte med sin passion for musik.
Gennem de tre år havde Giulia chancen for at skærpe sin generelle viden i hendes hovedinstrument og lære mere om stemme og teknik.

Giulia er uddannet med bachelor i Sang og Sammenspilsledelse på Det Jyske Musikkonservatorium - Rytmisk Musik (IM) som er en fleksibel uddannelse med fokus på hovedinstrument, sammenspil, sangskrivning/komposition og undervisningsfærdigheder. Giulia har været en del af forkellige konstellationer af bands og musikprojekter både i Italien og i Danmark og studerer for øjeblikket på Kandidatuddannelsen i - Rytmisk Sang til at bygge videre på færdigheder som musiker, sangskriver / komponist og lærer. Uddannelsens hovedområde indeholder endvidere Hovedinstrument, Pædagogik samt kunstneriske og pædagogiske valgfag som: Sangskrivning, Komposition, Musikproduktion, Sammenspilsledelse, Hovedinstrument Pædagogik.

Undervisning i sang
Giulia underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. Giulia elsker at synge og at finde den kærlighed for musik i andre, kombination for de to elementer passer perfekt i sangundervisning. Giulia er ektremt fokuseret på den enkelte elev og ser dem, hver især med deres drømme og ønsker i musik. Undervisningen vil blive tilpasset den enkelte elevs ønsker og behov. Sangundervisningen består blandt andet af:

• Vejrtrækning/ Støttekomplekset - praksis
• Kropsbevidsthed og energi
• Opvarmnings øvelser
• Sangteknik - teori og praksis
• Klang, artikulation, fortolkning 
• Improvisation 
• Udtryk, dynamik
• Afslapningsøvelser
• Sangskrivning og individuel udtryk
• Register - bruge og forståelse
• Mikrofonteknik, performance.

Genre
Giulia har altid været nysgerrig på at lære og synge forskellige genre: Soul, Blues, Pop, R&B, Jazz og Rock. Hun er åben for at studere enhver genre, da hun elsker at blive inspireret og vokse med sine elever og imødekomme deres behov.

Første lektion
Giulia tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Eleven bliver bedt om at tænke på forhånd om nogle favorit sange som bliver brugt i løbet af lektioen til at kende elevens stemme og genre preferance. I den første lektion er det vigtigt, at Giulia har en generel forståelse for de elever, hun skal undervise, og besvare følgende spørgsmål: Hvem er du? Hvad kan du lide? Hvor kommer du fra musikalsk? Hvad er din behov? Hvad vil du forbedre? Hvad er din færdigheder? Hvilke mål arbejder vi hen imod i læringsprocessen? 
Disse spørgsmål bruger hun for at finde ud af, hvilke værktøjer og metoder der er bedst for hver elev, så lektionen er optimalt og den studerende lærer noget nyt og kan se egne fremskridt.

Giulia can teach in Danish, English and Italian.

Lyder det som noget for dig? 

Skriv en uforpligtende besked til Giulia hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Giulia

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Tinni F. O.
Super sjov og sød lærer og ikke mindst super dygtig og god til at arbejde med konkrete øvelser til en sang. Kan klart anbefales! :)

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Giulia's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler