Giulia M.

(1)

Mød Giulia M.

Om

Instrument
Sangskrivning, Sang
Lokation
Hasseris.
Gennemsnitlig svartid
0 t. og 40 min.

Om Giulia M.

Giulia er halv italiensk og halv dansk, født og opvokset i Torino i det nordlige Italien, altid omgivet af forskellige sprog - italiensk, dansk, engelsk og musikken altid til stede. 
Giulia tog privat sangundervisning fra en alder af ti og er aldrig stoppet. 

Mens hun havde solo lektioner i forskellige musikskoler gennem årene og miljøerne i Italien oplevede hun forskellige sammenspil situationer, hvor Giulia havde direkte chance for at lære sange til børn og voksne.
Da Giulia flyttede til Danmark, søgte hun ind på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg for at fortsætte med sin passion for musik.
Gennem de fem år havde Giulia chancen for at skærpe sin generelle viden i hendes hovedinstrument og lære mere om stemme og teknik.

Giulia er kandidat i Rytmisk Sang på Det Jyske Musikkonservatorium som er en uddannelse med fokus på hovedinstrument, sammenspil, sangskrivning/komposition og undervisningsfærdigheder. Uddannelsens hovedområde indeholder endvidere Hovedinstrument, Pædagogik samt kunstneriske og pædagogiske valgfag som: Sangskrivning, Komposition, Musikproduktion, Sammenspilsledelse, Hovedinstrument Pædagogik. Giulia har været en del af forkellige konstellationer af bands og musikprojekter både i Italien og i Danmark.

Undervisning i sang
Giulia underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. Giulia elsker at synge og at finde den kærlighed for musik i andre, kombination for de to elementer passer perfekt i sangundervisning. Giulia er fokuseret på den enkelte elev og ser dem, hver især med deres drømme og ønsker i musik. Undervisningen vil blive tilpasset den enkelte elevs ønsker og behov. Sangundervisningen består blandt andet af:

• Vejrtrækning/ Støttekomplekset - praksis
• Kropsbevidsthed og energi
• Opvarmnings øvelser
• Sangteknik - teori og praksis
• Klang, artikulation, fortolkning 
• Improvisation 
• Udtryk, dynamik
• Afslapningsøvelser
• Sangskrivning og individuel udtryk
• Register - bruge og forståelse
• Mikrofonteknik, performance.

Genre
Giulia har altid været nysgerrig på at lære og synge forskellige genre: Soul, Blues, Pop, R&B, Jazz og Rock. Hun er åben for at studere enhver genre, da hun elsker at blive inspireret og vokse med sine elever og imødekomme deres behov.

Første lektion
Giulia tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Eleven bliver bedt om at tænke på forhånd om nogle favorit sange som bliver brugt i løbet af lektioen til at kende elevens stemme og genre preferance. I den første lektion er det vigtigt, at Giulia har en generel forståelse for de elever, hun skal undervise, og besvare følgende spørgsmål: Hvem er du? Hvad kan du lide? Hvor kommer du fra musikalsk? Hvad er din behov? Hvad vil du forbedre? Hvad er din færdigheder? Hvilke mål arbejder vi hen imod i læringsprocessen? 
Disse spørgsmål bruger hun for at finde ud af, hvilke værktøjer og metoder der er bedst for hver elev, så lektionen er optimalt og den studerende lærer noget nyt og kan se egne fremskridt.

Giulia can teach in Danish, English and Italian.

Lyder det som noget for dig? 

Skriv en uforpligtende besked til Giulia hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål

Fra 216,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    9000 Hasseris

Fra 216,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Giulia M. 5

Tinni F. O.

Oprettet den 03/03/20

Super sjov og sød lærer og ikke mindst super dygtig og god til at arbejde med konkrete øvelser til en sang. Kan klart anbefales! :)

Lignende undervisere

...