Gunilla B. O.

Certificeret underviser i: Cello, Hørelære

Certificeret underviser i: Cello, Hørelære


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Hasseris

Om Gunilla B. O.

Gunilla er uddannet cellist med diplomeksamen fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium samt solistklasseuddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Herudover efteruddannelse i hørelærepædagogik ved Syddansk Musikkonservatorium samt ”Music Mind Games” unit 1.
Udover sit virke som musiker og musiklærer, er Gunilla tidligere europamester i Irsk dans og optræder med det irske folk band ”Tradish”.

Gunilla har 8 års erfaring som cellolærer og kan undervise børn og voksne på alle niveauer. Gunilla underviser også i hørelære (fra begynderstadiet til og med talentklasse) og klassisk sammenspil på musikskolen og aftenskolen. Gunilla har desuden 16 års erfaring som danselærer.

Undervisningen i cello:
Gunilla underviser i cello fra ca. 4 år og op. Fra begynderniveau til og med MGK niveau. I lektionerne vil der bl.a. være fokus på følgende områder:
• Korrekt sidestilling ved celloen og greb på buen
• Opbygning af gode tekniske færdigheder
• Nodelæsning og pulsfornemmelse/rytmisk fornemmelse
• Musikalske udtryksformer samt forståelse af stilarter indenfor klassisk musik ( Eksempelvis spilles barokmusik ofte med et let buestrøg og uden vibrato i venstre hånd)
• Hvis ønsket: improvisationslære og gehørspil

Gunilla har både undervist børn i cello med henblik på at blive optaget som talenter i musikskolen og på MGK (Musikalsk Grund Kursus, en forskole til konservatoriet) Men også børn og voksne med henblik på at blive gode musikere som kan indgå i landets amatørorkestre og andet samspil.

Eksempel på første lektion
Gunilla tager udgangspunkt i elevens alder, niveau og evt. erfaringer fra tidligere. Derfor starter undervisningen med en samtale om elevens mål med undervisningen og elevens generelle kendskab til musik og nodelæsning.
Et strygerinstrument er et sart og kompliceret stykke håndværk, som kræver korrekt håndtering for at holde i mange år og lyde godt. Den første lektion for en nybegynder starter derfor med kendskab til de basale praktiske ting, f.eks. ind- og udpakning af celloen fra hylsteret, smøring af harpiks på buen, korrekt håndtering af instrument og bue inklusiv kropsholdning og spillestilling. Herefter stemmes celloen, og øver de første toner øves på celloen. Børn vil blive instrueret i forskellige små-lege, som kan lette undervisningen uden at systematikken går tabt.

Undervisningen i hørelære:
Det er svært at nå indenom nodelære, musikforståelse, gehør osv. Når man går til instrumental- eller sangundervisning, og derfor er hørelære et godt supplement til solotimen når man vil lære at spille musik. Der undervises på alle niveauer fra begynder til øvede, fra ca. 6 år og opefter. For børn vil ”Music Mind Games” spille en stor rolle i undervisningen, da dette er et pædagogisk værktøj som har til formål at indøve musikforståelse og teori via forskellige lege med kort og store plancher. Undervisningen sætter bl.a. fokus på:
• Nodelæsning (forståelse af et nodesystem, genkendelse af toner og intervaller, nodeværdiger/rytmer mm.)
• Dur/mol genkendelse, skalaer og treklange/akkorder
• Genkendelse af stilarter indenfor klassisk musik
• Udvikling af gehør (imitation af melodier og rytmer)
• Auditiv genkendelse af instrumenter og dertilhørende stilperioder
• Bladsang og bladspil (prima vista)

Første lektion:
I første lektion afprøves elevens eventuelle forkundskaber. Hvis eleven er begynder, bliver nodesystemet introduceret samt rytme-øvelser på gehør. Mål og ønsker for undervisningens indhold diskuteres og formes efter elevens behov.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Gunilla's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler