Gustav Husfeldt Hendriksen

Underviser i guitar, bas, sang og guitar, sangskrivning, musikteori, hørelære
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 21 t. og 6 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8200 Aarhus N

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 21 t. og 6 min.

Om Gustav Husfeldt Hendriksen

Hvad kan man forvente?

Jeg elsker jeg musik! Det er vigtigt for mig, at du som elev også kommer til at dele kærligheden til musikken, og at det bliver en sjov, og givende oplevelse at begynde at spille. Nysgerrighed er i højsædet. Uanset om du drømmer om at blive musiker eller gerne vil kunne spille lidt lejrbålsguitar, er det vigtigt at bevare en legende tilgang til musikken. Jeg elsker at undervise og inspirere, men jeg er der for din skyld: Så det er helt op til dig om vi skal arbejde med sangskrivning, kreativitet, effektpedaler, teknik, improvisation, noder, at synge og spille samtidig eller bare lære en masse nye sange på instrumentet. Vi kommer til at jamme, og jeg vil forsøge at udruste dig bedst muligt til at spille sammen med andre. Hvis ønsket er der, kan vi også lave en lille samspilsgruppe af flere elever, så hver undervisningsgang slutter af med lidt samspil.

Om mig:
3 værdier jeg vægter højt: At være nærværende, kreativ og modig. Jeg spiller mange genre. Jeg er særligt glad for funk, indie, folk, pop, blues og vestafrikansk musik. Jeg har tit fået at vide, at jeg spiller meget inderligt.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Vi aftaler tid og sted. Jeg anbefaler en times lektion ugentligt for elever over 11 år (og 30 min for yngre elever). Første lektion handler om at lære hinanden at kende og få skabt et trygt rum. Jeg vil forsøge at finde ud af, hvad du ønsker at lære og komme med forslag til, hvordan vi kan gribe det an. Frygt ej, hvis du bare vil lære at spille instrumentet og ikke ved præcis hvor du skal starte – det skal vi nok finde ud af.

Min erfaring som underviser
Jeg har undervist 15 bas- og guitarelever over de sidste 7 år. Både privat og som fastansat i musikskole. Jeg har mest erfaring med elever i alderen 8-18 år, men alle aldre er velkomne. Jeg kan undervise begyndere til mellemøvede på guitar og øvede på bas (pre mgk).

Udtalelse fra en tidligere elev: ”Gustav har været en skide god, sjov og kreativ bas-lærer, der har hjulpet mig med at finde motivationen til at spille bas frem igen. Han er super god til at forklare teori, så det ikke kun er en fed spillestil man får med, men rent faktisk også en forståelse for, hvad det er man spiller.” Oskar 18 år

Min professionelle baggrund

Jeg er 22 år og går på Frontsessions sangskriverlinje. Jeg har spillet bas i 12 år, guitar i 9 og skrevet sange i 6 år. Jeg har tidligere gået på den konservatorieforberedende uddannelse MGK som bassist. Jeg har spillet i mange bands, primært med original musik og har de seneste to år spillet mine helt egne kompositioner med band. Vi udgiver Ep i løbet af efteråret.
Kurser:
Traditionel ghanesisk tromme og dans (2 måneder i Ghana)
Jazz masterclass (2 måneder Aurehøj Gymnasium)
Fri improvisations (3 forløb forskelige steder)
Lift off (band camp)
Jeg har derudover haft Bo Stief som mentor i 5 år.
Yderligere erfarring:
- Talentudviklingsorkesteret Playground live: Jeg har spillet med i dette projekt tre gange og spillet rundt omkring i Europa
Humarts: Et kunstnerisk samarbejde i tyrkiet, hvor vi arbejdede med menneskerettigheder med folk fra hele verden.
Min facebookside: https://www.facebook.com/GHendrixen

Håber meget du vil prøve en time!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder