Hanne T. A.

Underviser i trommer, trommer (trommesæt), slagtøj, sang, rytmisk sang, klaver, guitar, guitar for piger
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 6 t. og 13 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

6670 Holsted

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 6 t. og 13 min.

Om Hanne T. A.

Konservatorieuddannet med udmærkelse fra PIT i Los Angeles, 35 års erfaring som underviser og professionel trommeslager. Specialiseret i online undervisning.

Min undervisning

Det allervigtigste er at man har det sjovt og godt med at spille og får selvtillid - så spiller man bedre og øver sig mere. Vi sætter mål baseret på hvad du gerne vil opnå og evaluerer løbende. Du får hjælp til at finde dit eget udtryk og til at gøre din øvning effektiv og spændende og du vil kunne se tydelige fremskridt hver gang vi mødes.

Jeg anbefaler ugentlig undervisning og hjælper gerne med at finde et godt trommesæt og at få video og lyd på plads hvis din undervisning er online.

Du er velkommen lige meget om du er begynder eller spiller professionelt. Vi starter med at tage en snak, planlægger dit undervisningsforløb baseret på dine behov, mål og håb og vælger undervisningsmateriale ud fra dette.

Soloundervisning tilbydes pt hos dig, hos mig eller online. Mit online studie har video og audio i topkvalitet. Alle niveauer fra begyndere til konservatorieelever og professionelle og alle aldersgrupper fra 4-120 år er velkomne.

Jeg har 35 års erfaring i at undervise alle, også elever med handicaps og indlæringsvanskeligheder og skaber trygge og varme omgivelser for børn.
Også voksne der aldrig før har spillet er det fantastisk at undervise. Det er aldrig for sent og voksne elever lærer ofte hurtigere and børn.

Min baggrund

De mange års undervisningserfaring kommer fra min egen trommeskole, HannesDrumShed i San Francisco. der altid har haft venteliste. Langt de fleste elever har, efter jeg er flyttet til Danmark, valgt at fortsætte undervisningen online. Jeg har også undervist i DrumWorld San Francisco, Musicians Institute i Los Angeles, The Lakes Music School i Las Vegas og i konservatorietiden Rytmisk Børneskole i København.

Det har altid handlet om musik. Som barn sang jeg flerstemmigt med min søster og min mor der var musiklærer. Det satte noget igang. Som skolebarn fik jeg klaver og guitar undervisning og var i mange år del af Højmarkskolens Kor dirigeret af Poul Jørn Gadeberg der turnerede og var et af de bedste skolekor i Danmark. Jeg valgte tidligt trommerne men har sideløbende lært guitar, klarinet, saxofon, bas, vokal og klaver, valgte musiklinen på Esbjerg Gymnasium og gik på Holstebro Højskole på musiklinjen.

Efter at have gennemført et år på Musicians Institute (PIT) i Los Angeles med udmærkelse blev jeg færdiguddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Samtidig deltog jeg i et undervisningsforløb hvor jeg studerede slagtøj hos Bent Lylloff sammen med Safri Duo.

Jeg har desuden været heldig at få undervisning af fantastiske lærere såsom Ed Thigpen, Joe og Jeff Porcaro, Ralph Humphrey, Steve Houghton og også Dom Famularo der knyttes direkte til de legendariske trommelærere: Sanford Moeller, George Lawrence Stone og Billy Gladstone. Jeg er, ifølge Dom Famularo, den eneste i Danmark der er indviet i og har denne tilknytning til at kunne undervise i disse teknikker.

Mine først spillejobs var for 40 år siden, kort derefter startede jeg med at undervise. Jeg har været professionel trommeslager og underviser hele mit liv og har spillet/indspillet/turneret med The Platters, Crown Princess Show Band, Legends In Concert (Las Vegas), Calamity Jayne, Keystone Revisited, Tony Saunders, Jeff Pevar, Bill Champlin, Slick Aguilar, Bill Hampton, Celia, Fred Ross, Will Russ, Tammy Graham, Will Rose og mange mange flere.

Ring eller send mig en besked hvis du har lyst til en uforpligtende snak.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder