Henning S.

(5 anbefalinger)
Underviser i klaver
Fra 168,75 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 14 t. og 6 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

6200 Aabenraa

I øvelokale

6230 Rødekro

6000 Kolding

Fra 168,75 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 14 t. og 6 min.

Om Henning S.

Henning har mange års erfaring og underviser primært begyndere og lettere øvede. Han er uddannet cand. mag. i Musikvidenskab og har spillet klaver i de fleste år af sit liv. Den rytmiske musik har altid været Hennings stærkeste force, men med tiden har han også spillet enkelte klassiske værker, og opdaget glæden ved at spille melodiske stykker af bl.a. Schumann, Carl Nielsen og Erik Satie.

Undervisningen
Henning underviser i nodelære/spil- samt becifringsspil, og fokuserer på at eleven får forståelse for klang, harmonik og musikalsk struktur, og det er altid et mål for Henning, at det skal være både sjovt og lærerigt. Samtidig giver han eleven indblik i de rent tekniske detaljer såsom fingersætning og brug af pedal.

Udover at inddrage f.eks. Michael Aarons Piano course for adults-bøger, er hver enkelt elev meget velkommen til at ønske sange selv.

Hvis du gerne vil lære at spille klaver, eller have forstærket dine evner udi klaverspil - og samtidig fastholde glæden ved musikken - skal du endelig kontakte Henning.

Anbefalinger af Henning S. 5

Oprettet den 14/12/19
Janne N. P.
Sagt af to drenge på hhv. 8 og 10 år, som har været Hennings elever i en flerårig periode: -Henning er god til at hjælpe og forklare, hvad man skal gøre. -Henning er rar, venlig, sød, interesseret i dig. -Det gør ikke noget, at man spiller forkert. -Henning er sej til at spille klaver selv. -Hvis man selv kommer med forslag og ønsker til sange som man gerne vil spille, er Henning god til at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.
Oprettet den 31/03/20
Sebastian F.
Virkelig god. Jeg har lært så meget
Oprettet den 25/11/20
Jonas M.
Første gang vores søn er blevet inspireret og ville mere.
Oprettet den 16/11/21
Gabriel D.
Han er virkelig dygtig og det er altid en fornøjelse at være sammen
Oprettet den 30/03/15
Signe Terkelsen
Jeg synes han er god til at forklare tingene så jeg forstår det. Jeg synes selv jeg bliver bedre :) Han kommer hele tiden med nye ting :)

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder