Henrik P.

Certificeret underviser i Ableton Live, Musikproduktion

Certificeret underviser i Ableton Live, Musikproduktion

Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2200 København N

Om Henrik P.

Henrik er uddannet fra det Syddanske Musikkonservatorium, med en kandidatgrad i Elektronisk Musik og Lydkunst.

Henrik er en tværfaglig komponist, alsidig musiker og entreprenør i elektronisk musik, med base i København. Han har stor erfaring med at komponere musik til performance art og teater, og har også erfaring indenfor den rytmiske scene. På nuværende tidspunkt er Henrik begyndt at bevæge sig over i lyd-design samt kompositioner til tv-serier og film.

Udover at være udøvende artist, er Henrik også underviser - i 2017 startede han som hovedfagsunderviser på Odense Musikskole i elektronisk musik på MGK. Henrik underviser nybegyndere, øvede og professionelle i alle aldre. Undervisningen vil tilpasse sig elevens behov - om du er ny til faget, mangler sparring som udøvende kunstner, forbereder dig til optagelsesprøven på konservatoriet, eller i gang med udvikling af eget kunstnerisk projekt - så er der rig mulighed for at tilrettelægge et forløb der passer til dig og dit musikalske udtryk.

Undervisning
Henrik arbejder primært i Ableton Live og Max/MSP, men vil også kunne tilbyde teknisk sparring i form af andre DAWs samt foretrukne plugins. I undervisningen vil der tages udgangspunkt i dine ambitioner, visioner og dit musikalske udtryk. Henriks undervisning tilbyder:
- Problemstilling og løsning for de udfordringer du måtte have
- Tekniske redskaber og færdigheder til videreudvikling af din musik
- Inspiration og sparring til hvordan du kan nå frem til eget udtryk
- Sangskrivning og komposition
- Lyddesign, samt mixning og mastering af egne værker

Genre
Henriks undervisning vil ikke udfolde sig i nogen bestemt genre, men som udgangspunkt forholde sig til elevens materiale. Du vil blive inspireret og udfordret i form af f.eks. stiløvelser samt kompositoriske metoder, for at udvikle dig som musiker.

Første lektion
Henrik vil som udgangspunkt høre om dine ønsker, og hvilke behov du måtte have i form af undervisningen. Det er vigtigt for Henrik du føler dig tilpas og hørt, i forhold til gennemgående materiale og sparring.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Henrik's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler