Henrik P.

Fokuserer på stærk sangteknik
Underviser i sang, klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 27 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

4300 Holbæk

Henrik kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 27 min.

Om Henrik P.

Henrik har en bachelor i Musikvidenskab fra Københavns Universitet, og har undervist i sang, klaver og sammenspil siden efteråret 2009. Han har undervist i alle aldre og både begyndere og de mere øvede. Henrik har sunget og spillet klaver de sidste 16 år, og samtidig også spillet trommer, bas og guitar de sidste 6-7 år. I hans undervisning går han meget op i at det skal være hyggeligt og sjovt at spille musik, men også at man selvfølgelig skal lære noget.

Undervisningen i sang
Henrik underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre.
Udgangspunktet for Henriks læring grunder i teknisk sangteknik, hvor han sørger for at alle de grundlæggende ting er i orden, så eleven ikke skader stemmen, men vil selvfølgelig arbejde på den måde der passer den pågældende elev bedst.
I undervisningen kan for eksempel indgå noderlære, rytmeøvelser efter hvad har interesse.
Lige nu er han i gang med at tage en 3-årig uddannelse på Complete Vocal Institute for at blive autoriseret CVT-lærer. Han er færdig til sommer 2022.

Undervisningen i klaver
Henrik underviser i klaver for både begyndere og øvede i alle aldre, og vil kunne hjælpe dig, om du vil lære akkompagnementsklaver/brugsklaver, eller traditionelt solist stykker. Undervisningen vil normalt være ud fra noder, men han kan også undervise ud fra gehør.

Genre
Henrik underviser primært i pop, rock og jazz når det gælder klaver, men kan spille alt efter elevens ønske. Det samme gælder undervisning i sang.

Første lektion
Ved sangundervisning starter Henrik altid ud med en snak om hvad elevens ambitioner er med undervisningen, og om der er noget bestemt eleven er interesseret i at lære. Derefter fortsætter han med at tjekke hvorvidt eleven har nogle spændinger, og så bliver der sunget en simpel sang, for at finde ud af hvilke eventuelle problemer eleven har.
Ved klaverundervisning starter Henrik også ud med en snak om elevens ambitioner med undervisningen, og om der er noget specifikt eleven gerne vil lære. Afhængig af elevens interesse og niveau vil Henrik starte ud med nogle små øvelser, eller nogle begyndersange.
Både når det gælder sang og klaver er Henrik selvfølgelig helt med på at eleven selv vælger sangene.

Begyndere
Ved første lektion i både sang og klaver er det oplagt at eleven gør op med sig selv,
hvad han/hun kunne tænke sig at få ud af undervisningen, og eventuelt samtidig hvilke sange der kunne være interessante at spille/synge.
Sangvalg må gerne nævnes i god tid før første lektion, hvis muligt, så Henrik har mulighed for at skaffe noder.

Henrik kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder