Ida Nørby Sørensen

Certificeret underviser i: Cello, Logic

Tilbyder også online undervisning.
10+ års erfaring som underviser
Specialiseret i klassisk musik
Underviser i improvisation

Certificeret underviser i: Cello, Logic

Tilbyder også online undervisning.
10+ års erfaring som underviser
Specialiseret i klassisk musik
Underviser i improvisation

Svarer normalt indenfor 24 t. og 18 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2100 København Ø

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
10+ års erfaring som underviser
Specialiseret i klassisk musik
Underviser i improvisation
  •  Ida Nørby Sørensen tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Ida Nørby Sørensen

Om Ida Nørby Sørensen

Jeg er klassisk uddannet cellist med et kreativt sind, god intuition og til tider udmærket humor. I 2019 færdiggjorde jeg min kandidatgrad ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, og i 2020 modtog jeg et Professional Studies Certificate fra Manhattan School of Music i New York City efter afsluttet post-kandidatstudie. I New York supplerede jeg mine klassiske cellostudier med komposition og elektronisk musik, som jeg nu har integreret i mit virke som udøvende musiker.
En stor del af min hverdag er at arbejde med og opføre nyskrevet og improvisatorisk musik, projektbaseret og med mine to etablerede grupper Damkapellet og Crush String Collective. Jeg har også arbejdet som teatermusiker/skuespiller i 2019 på Folketeatret i “Emil fra Lønneberg” og i 2015 på Nørrebro Teater i forestillingen “Noget om Helte”. Desuden er jeg medejer og musiker i firmaet Copenhagen Strings, som er Danmarks største leverandør af strygere til bryllupper og events.
Som lærer mener jeg først og fremmest, det er min opgave at forstå elevens udgangspunkt ordentligt, så jeg kan sammensætte et givende og meningsfyldt undervisningsforløb. Det er meget forskelligt, hvordan mennesker lærer bedst, og derfor tilstræber jeg at være observant og fleksibel i min undervisning. Jeg mener, at det at spille musik er for alle, og at det er individuelt, hvilken funktion celloen har for den enkelte. Cellospillet kan være en sjov hobby og et personligt kreativt frirum, en profession og levevej, eller et redskab til at finde fokus samt skabe struktur og gentagelse i det daglige – uanset alder. Hvad end tanken bag idéen måtte være, håber jeg at styrke en dybere forståelse og kærlighed til musikken, kreativiteten, cellospillet og måske endda bidrage til en dybere forståelse af én selv.
Jeg elsker af hele mit hjerte at spille og vil gerne videregive den gave det er at have musik i sit liv.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Ida's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder