Ida M. J.

Underviser i sang, violin, klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Ida M. J.

Som underviser lægger jeg først og fremmest vægt på at skabe et trygt rum mellem elev og lærer. Dette giver de bedst mulige forudsætninger for at lade kreativitet, glæde og nysgerrighed for musik vokse. Genremæssigt underviser jeg både i klassisk, folke- og popmusik. Jeg tager gerne udgangspunkt i eleven egne ønsker og interesser i forhold til valg af musik, men samtidig vil jeg også introducere eleven for andet musik, der kan være med til at udvikle deres musikalske kendskab og færdigheder. Alle elever er forskellige, så jeg mener, det er vigtigt at tage udgangspunkt i den enkelte elev og arbejde derudfra.

Inden eleven starter tilbyder jeg en kort opstartsamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af hvem vi hver især er. Her vil jeg spørge ind til elevens ønsker og forventninger til undervisning, sådan så jeg kan tilrettelægge undervisningen bedst efter elevens ønsker. Derefter kan vi aftale en tid til for første lektion, som kan foregå hos eleven selv eller online.

Jeg har størst erfaring med at undervise børn i alderen 6-14, men underviser alle aldre. Alle niveauer er velkomne både nybegynder til mere øvede. Udover undervisning i sang, tilbyder jeg også undervisning i begynder klaver og violin, samt sangskrivning.

Jeg har en bachelor i klassisk sang fra Syddansk Musikkonservatorium, samt Malmø Academy of music. På nuværende tidspunkt i gang med at videruddanne mig på kandidaten i folkemusik som performer og underviser. Derudover er jeg kirkesanger i Hvidovre kirke og synger i forskellige projekter.
Jeg underviser hovedsageligt i sang, men jeg kan jeg undervise i begynder klaver og violin, da jeg har spillet violin i 12 år.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder