Ida H. J.

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Sangskrivning, Musikteori, Hørelære, Nodelære, Stemmetræning, Logic

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Sangskrivning, Musikteori, Hørelære, Nodelære, Stemmetræning, Logic

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 2 t. og 1 min.


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
8660 Skanderborg

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
  •  Ida H. J. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Ida H. J.

Om Ida H. J.

Ida har siden barnsben beskæftiget sig med sang og musik, og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus som rytmisk sanger. Hun har haft musik på højeste niveau gennem hele sin folkeskole-, efterskole- og gymnasietid samt gennemført 3 års Musikalsk Grundkursus på Fyn.

Ida er desuden sangskriver, og har skrevet en bog med en masse øvelser hertil.

Hun har selv modtaget sangundervisning i 12 år, klaverundervisning siden hun var 8 år gammel og skrevet sange siden folkeskolen. Ida har masser af sceneerfaring bl.a. som forsanger og korsanger i diverse bands og grupper herunder forsanger for Basic Big Bang, musicalhovedrolle, sanger i a capella-kor, sanger i Vocal Line og spiller selv koncerter rundt omkring med sin egen musik.

Undervisning
Ida underviser i rytmisk sang, klaver, sangskrivning, teori og hørelære, og går op i, at undervisningen skal være sjov, tryg, motiverende og tilpasses den enkelte elevs behov og ønsker. Eleven skal føle sig godt tilpas i undervisningen, og kan komme med ønsker og forslag til undervisningens indhold og udviklingsmål.

I undervisningen vil der blive arbejdet med teknik, såvel som udtryk og fortolkning. Undervisningen er ikke begrænset af genre eller stilart, og tager udgangspunkt i hvad eleven selv har lyst til at arbejde med. Ida har en masse undervisningserfaring med både piger og drenge, flest unge, men også de yngre og de ældre.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Ida's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder