Ida H. J.

Ida H. J. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Ida H. J.

Ida har siden barnsben beskæftiget sig med sang og musik, og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus som rytmisk sanger. Hun har haft musik på højeste niveau gennem hele sin folkeskole-, efterskole- og gymnasietid samt gennemført 3 års Musikalsk Grundkursus på Fyn.

Ida er desuden sangskriver, og har skrevet en bog med en masse øvelser hertil.

Hun har selv modtaget sangundervisning i 12 år, klaverundervisning siden hun var 8 år gammel og skrevet sange siden folkeskolen. Ida har masser af sceneerfaring bl.a. som forsanger og korsanger i diverse bands og grupper herunder forsanger for Basic Big Bang, musicalhovedrolle, sanger i a capella-kor, sanger i Vocal Line og spiller selv koncerter rundt omkring med sin egen musik.

Undervisning
Ida underviser i rytmisk sang, klaver, sangskrivning, teori og hørelære, og går op i, at undervisningen skal være sjov, tryg, motiverende og tilpasses den enkelte elevs behov og ønsker. Eleven skal føle sig godt tilpas i undervisningen, og kan komme med ønsker og forslag til undervisningens indhold og udviklingsmål.

I undervisningen vil der blive arbejdet med teknik, såvel som udtryk og fortolkning. Undervisningen er ikke begrænset af genre eller stilart, og tager udgangspunkt i hvad eleven selv har lyst til at arbejde med. Ida har en masse undervisningserfaring med både piger og drenge, flest unge, men også de yngre og de ældre.

Lignende undervisere

...